24/8/09

ADOR I FESTES

Vist i llegit allò que diu el Sr. Alcalde al llibre de festes, el grup polític Gent d’Ador vol apuntar algunes consideracions:
¿Què ens motiva a escriure? VOLEM QUE S’ESCOLTE ALLÒ QUE CONTÍNUAMENT INTENTEN AMAGAR. Feliciten les associacions, l’escoleta, la música, la coral, el club de caçadors, de pilota, el Sr. Rector, etc. s’alaba la gran tasca que fan els regidors del grup Popular, i…on està el grup de l’oposició GENT D’ADOR i la seua faena? Des de fa dos anys i mig estem treballant amb molta il•lusió, amb unes condiciones precàries, fora de l’Ajuntament, en les nostres cases, utilitzant els nostres mitjans. La representació que ostentem (la meitat del poble), ¿no és mereix un tractament diferent? Sr. Alcalde, este grup vol participar al llibre de festes del proper any. Amb temps queda assabentat.
Parlant de demanar, li repetim tot el que li hem proposat en diferents Plenaris:
 Abaixe la contribució.
 Pinte de verd la muntanya del “Collao”.
 Deixe’ns participar en les subhastes de les obres del poble.
 Volem estar presents en la selecció del personal que contracta l’Ajuntament.
 Retire el Concert Previ del P.G.O.U. i fem-ne un de nou entre tots.
 No tire més diners al poliesportiu.
 Pose en marxa el Polígon Industrial començat el segle passat.
 Preocupe’s de veritat per la nova Escola Pública.
 Busque l’adjudicada i fantasmal casa de la Cultura.
 Proveïsca d’entrades segures el poble.
 Etc.
Es disculpa dient “el que fa moltes coses es pot equivocar, el que no fa res mai s’equivocarà”. Nosaltres volem equivocar-nos, volem participar, però vosté no ens deixa, els projectes acabarien millor i la responsabilitat es compartiria.
Si el grup municipal Gent d’Ador governara, aquestes formes es desterrarien per sempre, totes les veus s’escoltarien, els projectes importants, com els esmentats, s’aprovarien per consens, i el mèrit o demèrit repartit.

El Sr. Alcalde ens proposa “ser positius i que promocionem el nostre poble perquè és cosa de tots”. Quina veritat més gran, EL POBLE ÉS DE TOTS, per això que és de tots volem participar, el poble és un ens viu que va canviant i nosaltres tenim el dret i l’obligació de participar en la vida del poble, obres públiques, contractes de treball, impostos, etc. La nostra positivitat es participar per aconseguir, entre tots, millorar. No faria ninguna falta fer cap crida a la promoció del poble. La promoció seria automàtica.

Al saluda del llibre de festes, fa menció a la crítica destructiva. Opinar diferent i no acceptar al peu de la lletra els seus projectes i propostes és destructiu?, Gent d’Ador, creu que, qualsevol que expressa la seua opinió està participant, això ho hauria d’agrair i potenciar. Un poble està viu i és intel•ligent quan té opinió i la manifesta.

Com no ens ha convidat a felicitar les festes al llibre , ho fem ara i ací.¡Bones festes!
Joan Faus, portantveu del grup municipal de Gent d’Ador

ARTICLE PUBLICAT AL DIARI LEVANTE, DIMECRES 19 D’AGOST 2.009

1 comentari:

Anònim ha dit...

Joan, estic 100% d'acord amb tu. Ho he llegit en un poc d'atras, però estic d'acord amb tot allò que dius i en vaig fixar amb les mateixes fraces de la salutació que tu.