27/8/09

CONTRACTACIONS D'ESTIU A L'AJUNTAMENT

En arribar l’estiu, la plantilla de treballadors de l’Ajuntament d’Ador augmenta considerablement, es normal perquè a banda de les substitucions vacacionals dels treballadors, s’han de realitzar tasques pròpies de l’estiu com l’atenció a la piscina, activitats esportives etc.
Al nostre poble, la possibilitat de trobar un treball, no sols d’aquelles persones que han perdut la faena per la crisi, sinó tambe d’aquells joves que han acabat els estudis o encara estan estudiant és pràcticament imposible. L’Ajuntament és l’únic que pot oferir treballs temporals. Amb aquesta finalitat arriben a l’Ajuntament cada estiu diners de totes les administracions, provincial, autonòmica i nacional.
Correspon a l’Ajuntament, mirant les seus necessitats, la selecció de les persones seguint criteris, que… de vegades, vindran donats pel tipus de subvenció, mentre que en la majoria de les contractacions el criteri fonamental és l’opinió del Sr. Alcalde i si aprofundim una miqueta, observarem que les persones agraciades solen acompanyar-lo en la seua llista electoral, o, són familiars directes.
Exemples del què acabem de dir són:
a) Animador socio-cultural, component de la llista electoral del Sr. Alcalde.
b) Socorrista piscina, familiar directe del Sr. Alcalde.
c) Psicòloga, a l’estiu i a l’Ajuntament. ¿Per a què? ¿Per contestar el telèfon?
d) Persona encarregada tramitar bono elèctric, Familiar directe regidor P.P.
e) Dels tres estudiants que, a Ador, han aconseguit la beca de la Diputació, dos són familiars directes de la llista electoral del Sr. Alcalde.
Des de Gent d’Ador pensem que tot açò no és pura casualitat, les evidències són molt clares i el descontent és general, no pel treball aconseguit per estes persones, que tots tenen el mateix dret, sinó per les formes.
Si els regidors de Gent d’Ador, representants elegits, en cap moment han estat informats, la gent del poble menys encara. Açò ha d’acabar, hi ha que obrir totes finestres de l’Ajuntament, més transparència, més informació i més igualtat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Els altres dos blogs pareix ser que de nou comencen a funcionar. Ja era hora, perquè açò s'havia fet un poc aburrit.

Anònim ha dit...

La mentalitat d'alguns dels dirigents del PP local segueix en la línia d'altres èpoques feliçment superades, per alguns, és clar.
Tenen 10 manaments que compleixen a “rajatabla”; a saber:
1er. manament. Qui realment s'estima el poble d'Ador i vol el seu bé, el seu progrés, etc, etc, és el PP i els seus votants.
2on. manament. Els altres, encara que representen un nombrós nombre de persones, també d'Ador, no són de fiar, per tant, els entrebancarem en tot el que puguem.
3er. manament. Col•laboració, ajuda, participació... què home! No diu el 2on manament que no són de fiar? Res de res.
4rt. manament. Dels diners que s’hi recapten, digues-li via impostos, digues-li subvencions, encara que públics - sabran el significat de la paraula públics?- Ni una referència, ni un apunt. Al preguntador, mentires amb ell!
5è manament. Deixarem que facen preguntes, de quan en quan, per dissimular i, després contestarem, o no.
6è manament. Secretisme total en tot allò que siga contractar a la gent. I als sospitosos, ni un cèntim.
7è manament. Vigilem i estiguem alerta de tot aquell que no simpatitza amb el PP. Quan caiga en les nostre mans, i tard o d’hora necessitarà alguna cosa, sabrà el que és viure la passió.
8è manament. No és fieu de les bones intencions. Com diu el 1er manament, no pot ser bo qui no és votant del PP.
9è manament. Una vegada a l’any, per festes, direm que tots som d’Ador i que anem a oblidar-ho tot i a passar-ho bé. Però que no s’acostumen a lo bo, perquè durarà poc.
10è manament. De cara a la galeria, tot el que faça falta.

Anònim ha dit...

Si, a mi el blog que més m'agrada és el de Navesa a la Murtera, pobreta! Només fà que obrir la boca i... llegiu, llegiu l'últim comentari de Orengos. D'on no hi ha no se'n pot traure, pobreta!

Anònim ha dit...

M'agradat molt el comentari dels manaments, estic totalment d'acord amb ell.
La veritat es que a aquest poble hi ha gent molt bona que capta molt bé les coses. Poc a poc anirem descubrint allò que intwenten amagar per tots els mitjos, encara que vagen disfressats de bona gent.

Anònim ha dit...

Hi ha un tram al carrer Joan XXIII que dès de fa anys estem patint continuament fugues de la xarxa d'aigua potable. Em va dir l'alcalde fa anys que anàven a arreglar-lo i res. Els de EGEVASA diuen que són tan roïns les canonades que de no res es trenquen.Tot són escrits a l'ajuntament i a la companyia d'aigües per la meua part i ningú posa una solució definitiva a aquest tema.L'alcalde em diu que la renovació de la xarxa li correspon a la companyia d'aigües i la empresa que és cosa de l'ajuntament que ells sols s'encarreguen del manteniment i reparació. Jo no tinc ni idea d'on van a parar els escrits i queixes que faig, de tots tinc registre d'entrada pèro la solució no arriba. Fugues en la meua vorera, he perdut ja el compte després de tants anys; en aquest juliol una i hui, un altra. La vorera desfeta amb tant de pedaç, quan no rebenta per un lloc ho fa per un altre i això en eixe troç de carrer. Tants consells per part de l'administració i els mitjans de comunicació per a que no malgastem l'aigua, un bé escas i car que cal aprofitar i en aquest poble què fem... A qui corresponga, solució definitiva ja.

Gent d'Ador ha dit...

Al final del mes d'octubre es celebrarà Plenari ordinari i el nostre grup pot preguntar al Sr. Alcalde. Si vols que preguntem posa't en contacte amb Joan Faus, el nostre portantveu, aporta-li totes les queixes i reclamacions i ell s'encarregarà de redactar la pregunta corresponent. Ens comprometem a comunicar-te la resposta del Sr. Alcalde. Et demanem que tingues paciència ja que l'Alcalde contesta poc i al cap de tres mesos.