5/1/10

ADOR AL SAFOR GUIA

Al Nº 1170 de la revista comarcal SAFOR GUIA, a la pàgina 13, publiquen un article molt interessant de Josep Camacho titulat: "La crisi dóna una treva i frena les macrourbanitzacions a la Safor". En eixe article també parlen del que passa a Ador. Entre altres coses diuen: "Ador és, precisament, un model de la frenètica carrera per generar sòl urbanitzable a què s'han vist abocats molts Ajuntaments. El nou desenvolupament urbanístic permet que esta localitat de 1.500 habitants arribe fins a 17.300. “Això és una barbaritat”, es queixa Joan Faus, portaveu de Gent d'Ador, l'únic grup en l'oposició. “Amb sis PAI en marxa, pensem que no hi ha cap raó per a modificar el PGOU, però així i tot, el concert previ està a l'espera que l'alcalde ens responga a les més de tres mil al·legacions que hi hem presentat”, puntualitza Faus".
Si punxeu ACÍ, podreu llegir l'article complet. Feu-ho perquè és molt interessant i aclaridor de la situació en la que estem immersos.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interesant l'artícle, però qui respon o respondra davant estes barbaritats mediambientals?
No es pot demandar a l'alcalde per destruïr aquesta muntanya i tots els horts de l'Ovo? No és just que ara ens quedem amb aquest empastre de poble i ningú no responga judicialment...

Anònim ha dit...

la Rumasa d'Ador comença a vendre els seus bens.El PAI del Collao el podeu comprar per 9.800.000 €, quasi
2.000 milions de pessetes. Podeu trobar més informació si entreu en internet i busqueu per exemple:
terrenos edificables en venta en Ador-Valencia

Anònim ha dit...

¿Algú em podria explicar el significat
de la paraula "pelotazo"?

Anònim ha dit...

El poble d'Ador conserva documents, casones,barris entranyables,vista privilegiada,clima,aigua,atmosfera sana i tranquil.litat;s'hauria d'haver construït respectant i sabent conservar tot l'encant d'esta terra de llauradors.
No sé quants diners s'han pogut gastar destrossant EL COLLAO,500,600,700.. milions de pessetes?ara ne demanen més de 1.600 sense haver posat una rajola.Negoci rodó.

Anònim ha dit...

negoci redo, pa qui els amos de la terra poc rics mos han fet.

Anònim ha dit...

Heu vist la piscina que pensen fer
al Collao?. Té 1.000m2 només de platja,però nosaltres no podrem anar perquè només és per als residents.Ací baix ens hem quedat sense poder allargar-nos,sense poder jugar, com a sardines en una llauna.