31/1/10

EL SOMRIURE POSTIS

M’agradaria que observareu qualsevol fotografia del Sr. Alcalde d’Ador i us fixareu bé que sempre té el mateix somriure, les mateixes mides de banda a banda dels llavis i la mateixa expressió de la cara. Si vosaltres us mireu a l’espill i intenteu fer diferents somriures, comprovareu de seguida que totes són diferents, que no hi ha cap expressió ni somriure que es repeteixca . Aleshores, per què el somriure del nostre alcalde és invariable? Molt fàcil, perquè no és un somriure de veres, sinó una simple màscara que té feta a mida (desde fa molts anys) i la trau a tots aquells aconteixements on li fa falta: una provessó, una salutació a un veí, un dinar o sopar popular, una reunió de veïns, una festa al poliesportiu… Aleshores es preguntareu , per a què?. Doncs perquè ell viu del teatre i no dels fets. La seua vida és tota una actuació “en pro” d’ aconseguir allò que vol, i que en este cas, és continuar com Alcalde del nostre poble, perquè això li produeix motls interessos personals. Aleshores, quan va pel nostre poble, es col.loca la seua carassa i… comença la funció.
La seua actuació, de vegades traspassa les fronteres del poble i dels aconteciments relacionats amb la política. D’aquesta forma el podem veure passejar per l’hospital en busca de veïns als que promet que s’interessarà per ells i els buscarà metges per a que els atenguen bé; si hi ha un enterro, és el primer en acudir a saludar als familiars; si hi ha uns veïns nous al poble, el primer en donar-los la mà i oferir les seues hospitalitats; si hi ha que apareixer ací i allà , el primer de tots : ell. Però no us equivoqueu, no, no ho fà perquè li isca del cor, no, ho fa perquè té un interés personal en tot allò, i ell sap massa bé en quins moments ha d’apareixer amb la seua màscara de “somriure postís” per tocar els vostres cors. Però desprès, quan tens algun problema i vas a buscar-lo, ell es col.loca la màscara postissa et diu que ho tindra en compte, però no soluciona res.
I així va el nostre poble. Però el que si està clar és que a ell li funciona, doncs hi ha molta gent que no veu el teatre de l’Alcalde o que no vol veure’l, perquè, en definitiva, li interessa i es beneficia.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xaval,per a gustos s’han fet els colors, si no t’agrada la sonrisa del senyor alcalde ho tens fácil; quan el veges canvia de vorera.Més difícil tenim defugir les actuacions urbanístiques que quedaran i heretarán el nostres fills. Tots quatre punts cardinals
presenten megaconstruccions que han necessitat de recalificacions.
Est,polígon industrial;però, pel que hem llegit i vist,es pot tractar d’indùstries que no agraden, siga pel trànsit de camions o perquè contaminen.
Oest, Collao.Passarà el mateix que quan es venien les taronges a ull, Si es valen les cullen enseguida si no, a perdre.
Sud ,Monte Corona . A mi em digueren que les parcel.les eren de 800 metres i ara apareixen finques enormes.
Nord , la residència.ferem la vista gorda pensant que la gent gran estaria més tranquil.la ,i, ara, és un centre de salud mental.

Anònim ha dit...

Veus perque no m'agrada el somriure del Sr. alcalde¡. Amb aquesta carassa ha segut capaç d'enganyar al poble durant 15 anys o més i és el responsable de tots els mals que tu estas comentant i tot ho fa gracies a aquesta carassa, per això, no només consisteix en canviar de vorera que ja ho faig fa temps, però la cosa continua igual.La única manera es intentar que la gent veja quines son les veritables intencions del Sr. Alcalde.

Anònim ha dit...

L’oposició de la legislatura passada fou molt fluixa i el PP va fer coses que ,estic segura , hui no s’atreveria a fer, entre altres raons perquè no compta amb les subvencions de la Generalitat i Diputació.( Les butxaques estan buides ). Em c omentava una persona del bloc que arribà a portar a plenari la intenció de construir un heliport al terrer d´Ador i l’oposició va insinuar que, abans seria convenient un estudi d’impacte medi ambiental fet per la universitat de Gandia. Les coses quedaren així. ¿Trobeu que l’heliport era la necessitat prioritària d’Ador?

Anònim ha dit...

clar que si, l´heliport i després l´ave a Madrid, son les dos úniques coses prioritaries per al poble!!!!!!!!!!!! ara si l´home així o creu o farà, no mana ell????