12/1/10

FESTA DE SANT ANTONI


Volem donar l'enhorabona als festers de Sant Antoni per la meravellosa festa que organitzaren. La foguera va ser de primera divisió. A pesar del fred (anunciaven la nit més freda de tot l'hivern), hi va acudir molta gent. Vicent, amb la seua música, va amenitzar la revetla, i Paco, com a cap de seguretat, va complir, a vegades massa escrupolosament, la seua tasca. Els bunyols estaven boníssims, i la mistela no va parar de rodar. A més, alguns festers animaren la gent, fins i tot, a ballar. Va ser una vetlada molt festiva.

L'endemà de matí també va ser digne de reconeixement: la majestuositat dels cavalls que acudiren alçaren l'admiració de tot el poble. Quasi tots els animals de la localitat també desfilaren per davant del mossén per ser beneïts, fent el goig dels més menuts. I com no, donar-li també l'enhorabona a Òscar per haver guanyat la cabreta que rifaven els festers, encara que...
En definitiva, que ens alegrem de lo més que les coses hagen eixit tant bé i vos animem per que continueu els propers anys de la mateixa forma.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per enrecordar-vos de mosatros.

Anònim ha dit...

Jo no vaig assistir a ningun acte, però tots els comentaris que he sentit pe'l poble han sigut extraordinaris. Així que, ENHORABONA FESTERS DE SANT ANTONI!!