2/9/10

TERRER, POLICIA NOCTURNE I SUBENCIONS

INFORME SEPRONA TERRER D’ADOR.

Al Plenari celebrat el dia 24 d’abril de 2.008, el grup municipal Gent d’Ador li va formular la següent pregunta:
Assabentats de l’informe emés per SEPRONA amb el nº 39/08, sobre activitat miner clandestina en la cantera de la partida El Castell del terme municipal d’Ador, el qual ha estat remés al Sr. Alcalde d’Ador.
De l’informe es desprén que les conclusions del mateix revela les infraccions comeses per esta Corporació Municipal, que són:
1ª Caréixer de llicència ambiental de l’Ajuntament d’Ador.
2ª Caréixer de pla de labors o de restauració de la cantera d’Ador.
3ª Caréixer de declaració d’impacte ambiental.
Han passat dos anys, i seguim sense saber la situació de la denúncia.
Sr. Alcalde, ¿com està a dia d’avui aquesta denúncia del SEPRONA?
¿S’han solucionat les irregularitats manifestades per l’informe?.
¿Actualment l’empresa que explota la cantera té tota la documentació en regla?

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.

A esta pregunta creo que se la he contestado en varias ocasiones comentandole que dicha pregunta es del Ayuntamiento de Alfahuir sobre la excavación en su término municipal ya que en el término de Ador tiene sus licencias desde hace muchos años al mismo tiempo que todos los años presentan el plan de labores al Ayuntamiento así como las plantaciones que deben realizar estando en contacto con la Conselleria de Medio ambiente.
(Sr. Alcalde, si està tot en regla, perquè SEPRONA ho denuncia. ¿Qui diu la veritat?)

SEGURETAT NOCTURNA.


Al Plenari celebrat el 30 d’octubre de 2.008 li vam preguntar per vàries contractacions, una d’elles feia referència a un Policia Local.
La pregunta li la vam fer perquè vam vore a un Sr. amb uniforme de policia local, utilitzant un vehicle propietat de l’Ajuntament i patrullant pel poble.
¿Com és possible que de sobte aparega una persona així i que els regidors de Gent d’Ador no s’enteren, sí, veritat és, vosté, Sr. Alcalde, fa que l’Ajuntament d’Ador funcione d’aquesta manera.
El grup municipal Gent d’Ador no entén esta forma d’actuar, voldria que totes les contractacions que realitza l’Ajuntament, primerament, es plantejara la seua necessitat, i després, s’aprovaren al si del Ple Municipal, en definitiva que s’acabe el sistema digital (amb el dit), repetidament utilitzat des de fa 23 anys.
Últimament no vegem enlloc l’esmentat Policia, no sabem si està de baixa laboral, de vacances, o simplement, igual que ha vingut se n’ha anat.
Sr. Alcalde, augmente la categoria democràtica d’este Ajuntament i diga’ns què ha passat amb este treballador municipal.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.

(Està en blanc perquè no ha contestat, però sabem que el Sr. Alcalde l’ha despedit argumentant que no té diners per pagar-li, el Policia ha recurrit i hi haurà juí, quan acabe ho contarem tot, amb pèls i senyals.)

SUBVENCIONS DONADES AJUNTAMENT D’ADOR ANY 2.008.

Esta pregunta és la mateixa que la primera, però referent a l’any 2.008.
Des del mes d’abril de l’any 2.009 que ens digué que el servei de comptabilitat estava acabant la liquidació, estem esperant la contestació.
Li preguntem com, quant, i a quí li ha donat diners o subvencionat.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.

(Està en blanc perquè no ha contestat, no vol que sabem a qui dóna els diners que no són d’Ell, així podrà comprar voluntats i assegurar-se la poltrona municipal. ¿Com és possible que en el segle XXI un alcalde puga impunement fer estes coses?)