9/2/11

ACTE PROPAGANDÍSTIC DEL PP D'ADOR

Angélica Such Ronda, consellera de Benestar Social i Juan Vicente Estruch es complau a invitar-los a l'acte de presentació i visita d'obra del centre social 3ª edat d'Ador que es celebrarà el 10 de febrer a les 10,30 hores.
Ador 2011 Plan Confianza.

Esta invitació l'hem rebuda els regidors de Gent d'Ador per anar a fer el "paripé" davant la consellera que ve a veure unes obres que encara estan en la fase de l'estructura. El més ens estranya és que no vinga a inaugurar-ho (no seria la primera vegada que inaguren una cosa abans d'acabar-la). Com comprendreu tots, açò no és més que un acte electoral del Partit Popular. Aleshores, perquè ens conviden a nosaltres? Més li valdria al senyor alcalde que ens convidara a les meses de contractació de les obres que fa i a mostrar-nos tota la documentació que li demanem. Ara veureu com per a l'acte aquest sense sentit, sí que fa band uns minuts abans per que acudisca tothom; per a un plenari no ho farà, però per a actes propagandístics, sí.
I la senyora consellera, no té altra feina que fer més que vindre a veure quatre pilars i dos planxés apuntalats? Així es guanya el jornal que li paguem tots nosaltres, mols, en situació d'atur per culpa de la política econòmica que han estat practicant estos anys enrere?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Creo que es adecuado que se supervise el estado y la marcha de las obras, hasta ahí, creo que estamos de acuerdo todos. Existen para ello técnicos con capacidad suficiente y entre los mismos, no creo que se encuentre ni la Consellera, ni el alcalde. ¿Que han hecho entonces, visitar y nada más? Debemos pedir publicamente explicaciones y un informe exaustivo de la visita realizada que justifique el gasto realizado