21/2/11

PAI PINARET I L’ESCOLA PÚBLICA.

Tots sabem que a la part de baix de la carretera, millor dit l’Avinguda de la Safor, hi ha un projecte de Pai anomenat PINARET; també és de domni públic que allí s’ha de construir la nova escola pública.
Aquest projecte s’arrossega massa temps, actualment ja té el vist-i-plau de la Comissió Territorial d’Uebanisme de la Generalitat Valenciana.
Per la informació que ens aporten els propietaris afectats, vosté, Sr. Alcalde ha renunciat a construir tot el Pai, però als propietaris del terreny on va l’escola els ha fet una oferta de compra de 1.300.000 pts. per fanecada, més una subvenció de 500.000 pts. que pagarà l’Ajuntament.
Sr. Alcalde, si el que diem és cert, ¿qui compra?
Sr. Alcalde, si l’Ajuntament subvenciona amb 500.000 pts. per fanecada i no es el propietari, després serà el nou propietari el que es beneficiarà de la reparcel.lació.
Sr. Alcalde, ¿a qui està beneficiant en esta operació?

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.


Se està negociando en estos momentos con los propietarios.

EN CASTELLANO:

Todos sabemos que a la parte de abajo de la carretera, mejor dicho la Avenida de la Safor, hay un proyecto de PAI renombrado PINARET; también es de domnio público que allí se debe construir la nueva escuela pública.
Este proyecto se arrastra demasiado tiempo, actualmente ya tiene el visto bueno de la Comisión Territorial de Uebanisme de la Generalidad Valenciana.
Por la información que nos aportan los propietarios afectados, usted, Sr. Alcalde, ha renunciado a construir todo el PAI, pero a los propietarios del terreno donde va la escuela les ha hecho una oferta de compra de 1.300.000 pts. por hanegada, más una subvención de 500.000 pts. que pagará el Ayuntamiento.
Sr. Alcalde, si lo que decimos es cierto, ¿quien compra?
Sr. Alcalde, si el Ayuntamiento subvenciona con 500.000 pts. por hanegada y no es el propietario, después será el nuevo propietario el que se beneficiará de la reparcelación.
Sr. Alcalde, ¿a quien está beneficiando en esta operación?

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE.

Se está negociando en estos momentos con los propietarios.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A eixe preu vol comprar les fanecades? Si foren d'ell les vendria? La resposta no cal dir-la.
Aixó que només li queden dos opcions:
1ª Seure amb els afectats i fer-los una bona oferta, i
2ª L'expropiació forçosa. Procediment en el qual ja té experiència. Però clar, després de les darreres sentències judicials per expropiacions forçoses... no crec que tinga lleu per seguir aquest procediment.