13/7/11

PLE EXTRAORDINARI

El dia 14 de juliol de 2011, a les 20.00 hores, es celebrarà Ple Extraordinari amb el seguent ordre del dia:

1- Aprovació, si s'escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
2- Ejecució sentència 625/2010
3- Ratificació dels nomenaments de representants de la Corporació en els Órgans Col·legiats: Consell Escolar, Consorci Provincial d'Extinció d'Incendis i Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat.
4- Nomenament representant de la Corporació al Consorci, Pla Zonal de Residus, Àrea de Gestió 2.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Mal hem començat i jo q he confiat en vosaltres ja tinc la primera al front: pq heu tirat a Melvi del seu treball si es una persona del poble i justament heu posat a Vicent el germà de Tere? No comencem a fer coses a dit que sino serem com Juanvi i jo necessite un canvi en la politica d'aquest poble! Vinga anims i a treballar pel nostre poble.

Anònim ha dit...

No sé si ara esta Vicent o un altre, però si hagueres assistit al penúltim Ple sabries que és incompatible ser regidor i alhora treballar per a l'ajuntament i tots els regidors, per unanimitat, els del PP també - mira per on ara que no manen reconeixen la il·legalitat de moltes de les seves actuacions anteriors - varen votar a favor

Anònim ha dit...

Al poliesportiu ara està un becari subvencionat per la Diputació, i si Melvi no està és perquè eixe lloc és incompatible amb el càrrec de regidor al qual no ha volgut renunciar.

Anònim ha dit...

Quien ha hecho el primer comentario es un infiltrado que lo único que busca es sembrar la confusión y hacer daño o es un pobre ignorante. De momento prefiero pensar lo segundo.

Anònim ha dit...

Pues digueu alt i clar les coses pq pel poble no es diu aixo! espere i desitge que tot ho feu amb claretat i no hi haja cap nomenament a dit! I VAIG VOTAR A GENT D'ADOR també a les anteriors votacions, aixi q d'infiltrat res, simplement espere i desitge q tot vaja be!

Per cert, respecte al municipal d'Ador "Oscar", si es veritat que ha sigut denunciat per una pressumpta agressió a son tio (germà de son pare), espere que l'ajuntament el tire al carrer pq no es pot consentir que el municipal vaja de "sicari" pel poble i "repartint". AL CARRER JA SI ES VERITAT QUE LI VA AGREDIR!!!

Anònim ha dit...

Bolses de colorins, sí ahir vaig presenciar la fireta que per cert el cartonet molt aseat, però les bolsetes. Les negres molt plentes i aixó negres per a a que no es vegera el que hi havía dins, i a qué no sabeu a quí li donaven ?? als de GA, així hi ha més amiguisme i dictadura que mai..........

Anònim ha dit...

Sí que es de verdad según el santo le hacían la fiesta (el santo eran los ninos de GA y la fiesta los mandatarios, pues si que empiezan bien..............DISTINGUIR POR COLORES QUE LAMENTABLE. AH Y ESTOS TENIAN QUE GOBERNAR PARA TODOS VOY A EMPEZAR A CONTAR LOS DIAS.

Anònim ha dit...

com quedem?, els enxufismes i amiguismes desapareixereien quan entraren els de GA i va i ni han mes que mai, però no sols en la fireta sino en totes les consejalies. Ja anirem veguen les coses, espereune molts mes.EL PODER CORROMPE.