17/4/08

LA LLEI DE DEPENDÈNCIA NO ARRIBA A ADOR

La LLei 39/2006 de PROMOCIÓ DE L’AUTONOMIA PERSONAL, l’article 10.1 de l’esmentat decret 1271/2007, reconeix mitjançant els informes corresponents, a partir de la data de sol.licitud, el dret a la prestació corresponent.
Els papers així ho diuen però la realitat és que moltes persones,evidentment majors, veuen com passa el temps i la llei no s’aplica.

Què podem fer?.

Aquella persona que tinga presentada la sol.licitud té que saber que la CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL DE LA GENERALITAT VALENCIANA, disposa de 6 mesos (a partir de l’endemà de ser registrada), per anar a visitar-la i emetre el corresponent dictamen, classificant-la en el grau i nivell de dependència que li pertoca.
Si la CONSELLERIA DE BENESTAR no ho fa, de fet no complix amb el temps, és la responsable de l’incompliment de l’esmentada LLei.
Si el teu cas es troba en esta situació.

PRIMER
Si ja han passat 6 mesos i encara no t’ha contestat la CONSELLERIA la sol.licitud presentada, ves a parlar amb l’Assistent Social de l’Ajuntament que ella t’ajudarà a enregistrar una nova instància reclamant allò que per LLei et correspon.

SEGON
A continuació GENT D’ADOR t’oferix la possibilitat de baixar-te un model de sol.licitud per a què el plenes i el presentes. Ho pots fer al PROP en Gandia.

TERCER
Si vols més informació posa’t en contacte amb qualsevol dels regidors de GENT D’ADOR , que amablement t’informaran.

NOTA FINAL.
La LLei ho diu ben clar però si l’interessat-da, no ho reclama, la LLei no aprofita per a res, així és que ànim, TOTS A RECLAMAR, QUE LES PERSONES MAJORS NO TENEN ESPERA.