6/4/08

PREGUNTES PER AL PLE

Estem esperant que prompte se'ns convoque a un nou ple ordinari, l'únic moment que tenim per a plantejar a l'equip de govern, totes aquelles qüestions que considerem més rellevants per al bon funcionament del poble. Aleshores tots aquells que tingueu alguna pregunta que vullgueu que traslladem al ple de l'Ajuntament ens les podeu fer arribar a la nostra bústia: gentdador@hotmail.com que nosaltres ens fem càrrec d'exposar-les en el ple.
Una altra cosa és que facen l'exersici democràtic de contestar-les. De fet, a data de hui, encara estem esperant que contesten les que farem el ple passat. I ja fa quasi tres mesos! Açò només demostra la falta de talant democràtic d'aquest govern municipal i el despreci més descarat als ciutadans del seu poble que li pregunten i que donen la callada per resposta.

1 comentari:

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Us escrivim, no per fer preguntes per al ple, al nostre poble ja tenim molta feïna. Us comuniquem que hem possat el vostre blog en la nova secció de Pagines amigues de Marisabeldimissió. Des d'Antella una braçada i gràcies per tot.

Mai podran acavar amb la primavera, ni a Ador, ni a Antella ni enlloc!