15/4/08

NO ÉS POLÍTICA; SÓN MATEMÀTIQUES

Segons la informació a la que he tingut accés, els comptes de les eleccions municipals passades no ixen. Si no s’aporten (per part de les persones que les puguen tindre) dades noves, anem camí de que siguen certes les veus que parlen de vots dobles.

Eleccions municipals maig del 2007

Empadronats ……………….…………………1079
Votaren ……………………………………………995:

PP…515
Gent d’Ador…480

Apareixen sense votar 140 persones.

No pot haver 995 persones que votaren i 140 que no ho feren perquè el total seria 1135. Estic segur que se’ls degué passar alguna persona sense anotar. Val!!! En compte de 56 persones de diferència, que en siguen 46.
Però …… d’on han eixit eixos 46 vots fantasmes???
Avant, si teniu informació aporteu-la!!!

FIRMA: DAVID M. M.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espere que davant la lògica aplastant ixquen eixos grans comentaris dels lectors del PP? com va ser que els membres de les taules electorals feren eixes errades? Recordeu qui eren? Feu memòria feu...una bona empollà dels cens es deguen pegar per a fer el que van fer, estem farts, és el moment de camviar, davant d´això només cal dir una cosa: posem en dubte la legitimitat de l´alcalde!!!!

Anònim ha dit...

Juanvi guanyà les eleccions d´acord però estic segur que el vot presencial del poble no el guanyà!! que ixca justificant aquestos resultats i xifres i diga perquè s´en va a Paris a buscar vots i per a les eleccions generals es queda en caseta

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.