19/4/08

MODEL D'INSTÀNCIA PER A LA LLEI DE DEPENDÈNCIA

Us presentem un model d'instància per poder demanar les ajudes que per llei li corresponguen a la persona que tinga dret a elles. Us la podeu copiar i pegar al word i després imprimir-la.

CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL.
GENERALITAT VALENCIANA.
A L’ATENCIÓ DE L’HONORABLE CONSELLER DE BENESTAR SOCIAL
Passeig de l’Albereda,16
46010 – València


En/Na_________________________________________, amb D.N.I.nº____________, i domiciliat/da al minicipi d’Ador, al carrer _________________________nº________, en nom i representació pròpia

EXPOSE:
PRIMER.- Que amb data_______________________________ vaig presentar Sol.licitud de Reconixement de la Situació de Dependència i el dret al reconeixement de les prestacions recollides en la Llei 36/2006 de Promoció de la Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de dependència, així com en el Reial Decret 504/2007 que aprova i desenvolupa el barem de valoració de les situacions de dependència.
SEGON.- Que transcorregut més de sis mesos que marca la Llei, a data d’avui encara no he rebut notificació alguna on se m’informa de la valoració amb el grau i nivell de dependència que em correspon segons la meua situació.
Per tot allò exposat.

SOL.LICITE:
PRIMER.- Que es tinga per estimada la meua sol.licitud de reconeixement de dependència per silenci positiu (article 43.4a) i que de conformitat amb l’article28.3 de la Llei 39/2006 de Promoció de l’Autonomia Personal i l’article 10.1 de l’esmentat Decret 171/2007, se’m reconeguen les prestacions que corresponen pel fet de ser depenent, acreditat en els informes mèdics presentats.
SEGON.- Que es reconeguen aquestes prestacions amb efectes retroactius, és a dir, des del dia següent a la data de la presentació de la sol.licitud.
TERCER.- Que en funció del que es disposa en l’article 43 de la Llei 30/1992, s’emeta certificat acreditatiu del silenci positiu produït per part del Conseller de Benestar Social competent per resoldre.

I per què conste a efectes oportuns, ho signe i date en Ador______________________