27/4/08

COMENTARI A L'ACTA DE L'11 DE FEBRER DE 2008

Veiem que aquesta acta pertany a l’onze de febrer, però, a Ador les coses funcionen així.
-Podem tindre les finquetes més altes d’un poblet de carrers estrets; ¿què passa, tapa el sol al veïnat? Així estalvien en toldos i ja tenen algún dineret per pagar la contribució, que ve alta.

-Tindrem dues pistes de paddel.

-Disfrutarem de muntanyes sembrades de gratacels, etc.

Tot modern, en canvi, si necessitem fer-li alguna pregunta a l’ajuntament no podrán fer-la vostés directament (com es feia anys enrere) al mateix ple, sinó que l’hauran de passar a l’oposició, que tampoc la podrá fer verbalment, sinó donar-li-la per escrit i l’ajuntament la contestarà als quatre mesos (abans del proper ple) i també per escrit.
Així les coses, anem a comentar l’acta “extraordinaria”.

Primer punt: Moció contra el cànon digital. Aquest cànon és un xicotet impost que grava material (com CD’s) que ens permeten fer còpies d’ús personal de dades audiovisuals d’internet. O bé paguem eixa compensació o s’elimina la possibilitat de fer còpies. No seria legal fer-les.
El millor va ser l’explicació que donà el nostre alcalde. Textualment digué: “Esta moció la plantegem perquè li afecta directament a l’ajuntament ja que porta música en les festes”. ¿Ho entenen?

Segon punt: Elegir membres per a les meses electorals del 9 de març. El senyor secretari intentà explicar la necessitat de canviar el sistema d’eleccions perquè el que s’havia utilitzat a les quatre o cinc últimes eleccions no era bo perquè es repetien membres de la mateixa familia.
Jo em faig la següent reflexió: ¿Vint anys, pràcticament amb la mateixa composició de govern i secretari, i encara no havien donat amb el sistema adequat?
Però, el que més em va sorprendre, va ser l’alegria amb que… mentre mirava (com deia l’expresident del Congrés Marin) la bancada del govern va dir… BINGO!!!!!.
Va ser com un alliberament.

FIRMAT: UNA PERSONA COMPROMESA.