7/9/08

ÚLTIMA PREGUNTA DEL PLENARI 24-04-08

TERCERA PREGUNTA

CAMÍ DE BENIARJÓ : ARREGLAT?

Fa uns dies, passejant pel terme, arribàrem a un camí que fa de frontera amb el terme de Palma, el camí de Beniarjó (igual té un altre nom que desconeixem), ens alegràrem de vore que a la fi anava a arreglar-se ja que estaven treballant-hi.
Pensant i repassant els últims plenaris, observem que l’ordre d’arreglament, l’acord amb Palma i les despeses que ocasionarà no apareixen en cap paper ni document, ni tan siquiera havíem sentit res al respecte.
Per tant no sabem de quina partida, tampoc de quin pressupost ni si hi ha alguna altra forma de fer front a dites despeses.
Ens satisfaria que Vosté, ja que fins ara no s’ha molestat en informar-nos, almenys ens explicara la forma de pagament, la quantitat a pagar, el compromís amb el poble del costat i tot i més, com correspon a una entitat pública i democràtica i de tots com és l’Ajuntament d’Ador.

RESPOSTA DE L'ALCALDE:

3-En referència a la seua tercera pregunta, li comunique que des de fa més de 6 anys estava pressupostat per part de l´Ajuntament d´Ador el realitzar la dita actuació en el camí de Beniarjó, però l´alcalde de Palma de Gandia, cap any li venia bé realitzar l´obra. Ha sigut ara, amb el canvi d´alcaldia en Palma de Gandia, quan s´ha pogut parlar de la importància que té esta actuació per als agricultors dels postres pobles i acceptar immediatament per part de l´alcaldessa de Palma de Gandia per a fer-ho gestionat per les dos alcaldies amb els tècnics corresponents i amb dues persones, una de cada municipi per al control de les obres i que es realitzen en perfectes condicions.
El pressupost de l´actuació de dits camins, ja li comente, que per part d´este Ajuntament ens hauria servit amb el pressupost prorrogat de l´any anterior ja que estava contemplat però, no obstant, es va demanar a la Diputació Provincial, a l´any 2006 i 2007, dos PRCs per a la realització Gandia, per tant, amb estos PCRs queda cobert el Pla d´actuació.

En Ador, a 16 de juliol de 2008.

Signat, Juan Vicente Estruch Estruch.