4/9/08

RESPOSTES A GA DEL PLE DEL 24-04-08

SEGONA PREGUNTA.


EL POLÍGON INDUSTRIAL D’ADOR NO TÉ AIGUA.

Després d’un grapat d’anys esperant la realització d’un polígon industrial que servira per aconseguir que s’instal.len moltes indústries i que els habitants d’Ador puguen trobar amb més facilitat i sense allunyar-se, un lloc de treball, ara que està prácticament acabat va i no té aigua, clar, sense ella no pot funcionar.
L’Agent urbanitzador ha intentat, primer comprant el pou del Racó Notari i després fent una perforació en el mateix polígon aconseguir aigua, però la sort no l’ha acompanyat i ara s’ha dirigit a l’altre pou de la zona, al Santa Isabel, per a què li solucione el problema.
Tota esta pel.lícula posa de manifest que les coses des del principi estan mal fetes o simplement es fan i al final vorem.
Sr. Alcalde, quan s’aprova un PAI no es deixa ben clar l’existència d’aigua potable? Com s’aproven estes coses tan a la lleugera? Com funciona ja una empresa amb estes carències?
Sr. Alcalde, la responsabilitat de què el Polígon Indústrial s’acabe bé, complint totes les normes legals escrites i assenyalades al projecte, correspon a l’Ajuntament d’Ador i Vosté ha de ser el primer interessat en que siga així.


RESPOSTA DE L’ALCALDE

2-En referència al Polígon Industrial d´Ador, li remet que passe per Secretaria i el Sr Secretari li donarà el telèfon de l´agent urbanitzador al qual li podrà vosté fer totes les preguntes que tinga i que li contestarà millor del que ho puga fer jo, ja que les negociacions amb el pou del Barranquet d´Andreu, les negociacions amb el pou de Santa Isabel i amb altres pous de la zona les porta directament l´agent urbanitzador.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que fort, despres de mols mesos esperant les respostes seguim sense saber res de res.