2/9/08

RESPOSTES DE L'ALCALDE A LES PREGUNTES DE GA EN EL PLENARI DEL 24-04-08

Ja tenim les respostes a les preguntes que li férem a l’alcalde en el plenari del dia 24 d’abril del present. Per a evitar que es faça massa llarg i farragós, les publicarem una a una.


PRIMERA PREGUNTA
INFORME SEPRONA TERRER D’ADOR.

Assabentats de l’informe emés per SEPRONA amb el nº 39/08, sobre activitat minera clandestina en la cantera de la partida El Castell del terme municipal d’Ador, el qual ha estat remés al Sr. Alcalde D’Ador.
De l’informe es desprén que les conclusions del mateix revela les infraccions comeses per esta Corporació, que entre elles són:

► CARÉIXER de LLICÈNCIA AMBIENTAL de l’AJUNTAMENT D’ADOR.
► CARÉIXER de PLA DE LABORS o de RESTAURACIÓ de la cantera d’Ador.
► CARÉIXER de la DECLARACIÓ D’IMPACTE AMBIENTAL.

Després de més de 20 anys que Vosté està al front de l’alcaldia d’Ador, li fem les següents preguntes:

■ Com és possible que passen i continuen passant estos fets?.
■ No ha tingut prou de temps per solventar-los?.
■ Acàs hi ha interessos particulars per damunt del generals?.
■ O, tot respon simplement a una incapacitat seua per sol.lucionar-ho?.

Per tant li demanem:
→ 1er..- Es depuren les responsabilitats de caràcter polític i tècnic que corresponguen.
→ 2on.- Si les irregularitats manifestades en l’informe del SEPRONA implica una reconversió laboral que afecte als nostres conveïns, serà Vosté, Sr. Alcalde, com la màxima autoritat , el responsable de tot allò que puga ocòrrer.

RESPOSTA DE L’ALCALDE

D.Juan Vicente Estruch Estruch, Alcalde de l´Ajuntament d´Ador

En contestació a les seues preguntes de data 24 d´abril de 2008 en l´apartat de precs i preguntes al Plenari Municipal, passe a respondre en el següents punts:

1-Vist l´informe de SEPRONA sobre el tema de la pedrera de Cehimosa en el terme municipal d´Ador, li comunique que pot passar vosté per este Ajuntament a veure els plans, llicències activitats, pla de treball dels diversos anys així com qualsevol documentació que li puga interesar respecte d´això.
Li comunique que esta denúncia ve donada per l´Ajuntament d´Alfahuir, per tant, crec que des de fa molt de temps no hi ha irregularitats en la dita activitat. SI així les tinguera, el que han de fer vostés es posar-ho en coneixement del Servi d´Urbanisme de l´Ajuntament perquè puga confirmar-ho.

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

Alucinant.

NO es poden creure o no creure les coses. Ho està legal o no està no es pot deixar a suposicions.

Evidentment si el SEPRONA ha fet uns informes estaran fundaments, o es que se'ls inventen?


Sense coneixer l'alcalde, dona l'impressió que no vol mullar-se i que vol deixar-ho correr fins que alguna altra institució o persona o denuncie per ell. Els motius? Me'ls puc imaginar

L'alcalde és el màxim representant de la llei al seu poble. Si no la vol fer complir o respectar que pille la porta i que marxe ca a sa casa