27/4/08

COMENTARI A L'ACTA DE L'11 DE FEBRER DE 2008

Veiem que aquesta acta pertany a l’onze de febrer, però, a Ador les coses funcionen així.
-Podem tindre les finquetes més altes d’un poblet de carrers estrets; ¿què passa, tapa el sol al veïnat? Així estalvien en toldos i ja tenen algún dineret per pagar la contribució, que ve alta.

-Tindrem dues pistes de paddel.

-Disfrutarem de muntanyes sembrades de gratacels, etc.

Tot modern, en canvi, si necessitem fer-li alguna pregunta a l’ajuntament no podrán fer-la vostés directament (com es feia anys enrere) al mateix ple, sinó que l’hauran de passar a l’oposició, que tampoc la podrá fer verbalment, sinó donar-li-la per escrit i l’ajuntament la contestarà als quatre mesos (abans del proper ple) i també per escrit.
Així les coses, anem a comentar l’acta “extraordinaria”.

Primer punt: Moció contra el cànon digital. Aquest cànon és un xicotet impost que grava material (com CD’s) que ens permeten fer còpies d’ús personal de dades audiovisuals d’internet. O bé paguem eixa compensació o s’elimina la possibilitat de fer còpies. No seria legal fer-les.
El millor va ser l’explicació que donà el nostre alcalde. Textualment digué: “Esta moció la plantegem perquè li afecta directament a l’ajuntament ja que porta música en les festes”. ¿Ho entenen?

Segon punt: Elegir membres per a les meses electorals del 9 de març. El senyor secretari intentà explicar la necessitat de canviar el sistema d’eleccions perquè el que s’havia utilitzat a les quatre o cinc últimes eleccions no era bo perquè es repetien membres de la mateixa familia.
Jo em faig la següent reflexió: ¿Vint anys, pràcticament amb la mateixa composició de govern i secretari, i encara no havien donat amb el sistema adequat?
Però, el que més em va sorprendre, va ser l’alegria amb que… mentre mirava (com deia l’expresident del Congrés Marin) la bancada del govern va dir… BINGO!!!!!.
Va ser com un alliberament.

FIRMAT: UNA PERSONA COMPROMESA.

24/4/08

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DE L'AJUNTAMENT PLE CELEBRADA EL DIA 11 DE FEBRER DE 2008 (sic)

Com sabeu, la informació ens la donen amb contagotes i quan els ve. Aleshores és ara quan hem arreplegat l'acta de la sessió plenària passada. Ací la teniu íntegra.

SRS./ES ASSISTENTS/ES
ROSA MASCARELL MIÑANA
ANTONIO MIÑANA ESTRUCH
ROSA CARMEN PUIG MASCARELL
ROSA MARÍA MASCARELL CAMARENA
JOAN FAUS VITORIA
Mª TERESA REIG ESTRUCH

En Ador, el dia once de febrer de dos mil vuit, a les once trenta hores, sota la Presidència del Sr. Alcalde, D. Juan Vicente Estruch Estruch Estruch, i assistit per mi, el Secretari de la Corporació, En Josep Blai Ballester Gorrita, es reuniren, els/les Regidors/es, que hi figuren al marge, amb l'objecte de celebrar sessió ordinària, havent estat prèviament convocats.

Vist que s'ha obtès el quòrum necessari, el Sr. President, obri l'acte, i es passà a conèixer dels assumptes inclosos en l'ordre del dia.

1.- APROVACIÓ, SI S'ESCAU DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR.-

El portaveu del grup de Gent d’Ador, excusa l’assistència dels dos Regidor del seu grup Valenctí Gregori i Joan Francesc Simó, i reclama que l’horari dels plenaris siga fòra de l’horari laboral habitual.

Es passa a votació quedant aprovada per unanimitat l’Acta, corresponent a dia 25 de gener de 2008, autoritzant-se la seua transcripció al Llibre d'Actes.


2.- SORTEIG DESIGNACIÓ MEMBRES MESES ELECTORALS.-

Complides totes les formalitats legals determinades, l'Ajuntament ha format les meses electorals, que s'indiquen, amb les persones que s'expressen i per als càrrecs que es detallen.

SECCIÓ 001 MESA A

TITULARS

PRESIDENT : D. ANTONIO V. ARNAU ESTRUCH
1r VOCAL : D. JUAN ANTONIO GOZALBO ESTRUCH
2n VOCAL : Dª. Mª PILAR CAMARENA GALIANO

SUPLENTS

DE PRESIDENT : Dª BEATRIZ JOVER BENEDÉ
DE PRESIDENT : Dª MIREIA ESTRUCH ESTRUCH

DE 1r VOCAL : D. JUAN JOSÉ BOIX LLOPIS
DE 1r VOCAL : Dª ANA MARÍA BERTÓ SALVADOR

DE 2n VOCAL : Dª Mª CARMEN BAQUEDANO ROMERO
DE 2n VOCAL : Dª ROSA BATALLER ESTRUCH

SECCIÓ 001 MESA B

TITULARS

PRESIDENT : Dª AMPARO MASCARELL BATALLER
1r VOCAL : Dª. ROSA JOSEFINA VIDAL MASCARELL
2n VOCAL : Dª AMPARO MASCARELL MASCARELL

SUPLENTS

DE PRESIDENT : D JOSÉ RAMÓN VILLAR SAUCEDO
DE PRESIDENT : D JOSÉ ANTONIO ORQUÍN TARRAZONA

DE 1r VOCAL : D JUAN LUIS MASCARELL ESTRUCH
DE 1r VOCAL : Dª MARÍA LOURDES MASCARELL ESTRUCH

DE 2n VOCAL : D. MIQUEL MARTÍ SOBRECASES
DE 2n VOCAL : D. VICENTE MASCARELL BATALLER

2.- PROPOSTA DE NOMENAMENT DE JUTJE DE PAU SUBSTITUT

La Llei Orgànica del Poder Judicial en l'art. 101.1 estableix que els Jutjes de Pau i els seus substituts seran nomenats per un periode de 4 anys per la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia corresponent, i el seu nomenament reacurà en les persones elegides per els Ajuntaments en la forma que s'indica en l'esmentat precepte legal.

Vist que està finalitzat el periode pel que va ser nomenant l’actual Jutje de Pau substitut.

Vist que d'acord amb el precepte legal esmentat, l'acord s'ha d'adoptar per majoria absoluta dels membres que integren la Corporació.

Es proposa a l'Ajuntament Ple, l'adopció del següent ACORD:

1.- Elegir com Jutje de Pau substitut a D. ANTONIO JUAN ESTRUCH FAUS.

2.- Donar compte del present acord a la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

3.- Facultar al Sr. Alcalde, per a que en nom i representació de la Corporació, done compliment al present acord.

La proposta va ser aprovada per majoria absoluta amb 2 abstencions de Gent d’Ador.

4.- MOCIÓ CONTRA EL CÀNON DIGITAL.-

Es dona compte de la moció amb la lectura del text íntegre:

“Con motivo de la publicación y entrada en vigor de los nuevos Cánones Digitales que tienen su origen en el Art. 25 de la Ley de Propiedad Intelectual (LPI), ante el evidente perjuicio a la totalidad de usuarios y consumidores, ciudadanos todos ellos, que esta medida representa y constatando:

1.- Que este Canon grava indiscriminadamente a TODOS LOS CIUDADANOS, sólo por el hecho de ser sospechosos de poder realizar una copia de una obra sujeta a propiedad intelectual.

2.- Que este Canon grava igual de indiscriminadamente a cualquier usuario de la tecnología, desde los juzgados a los estudiantes pasando por los fotógrafos y los fabricantes de software, se impone también al material escolar a los elementos que necesitan nuestras empresas, comerciantes y profesionales forzosamente para trabajar, y se extiende a todas las actividades que utilicen dispositivos electrónicos.

Incluso este propio Ayuntamiento queda afectado, convirtiéndose en otra carga más que deben soportar, a cambio de nada, nuestros vecinos y vecinas.

3.- Que estamos frente a un impuesto de carácter general en favor de determinadas personas privadas, sin ningún tipo de control por parte del Estado, y que encarece hasta un cuarenta por ciento los productos tecnológicos. El Canon nada tiene que ver con la piratería, aunque, interesadamente, las Entidades de gestión han querido mezclar ambos conceptos.

4.- Que dicho canon está recaudando incluso por las obras de autores y creadores no representados por las entidades de gestión, aunque ellos no entran en el reparto de lo recaudado.

Frente a esta anómala situación, ciudadanos, empresas, asociaciones culturales, deportivas, de defensa de los usuarios, institutos, ayuntamientos, sindicatos y patronales, sin distinción de opción política, credo, edad o nacionalidad se han agrupado en la plataforma TODOS CONTRA EL CANON.

Por todas estas razones, se propone la adopción del siguiente ACUERDO.

El Ayuntamiento de Ador, como representante de todos sus vecinos y vecinas, muestra su adhesión a la PLATAFORMA TODOS CONTRA EL CANON, apoyando a quienes actúan en defensa de toda la ciudadanla e insta al Gobierno para que proceda a la derogación del Art. 25 de la LPI.”

El portaveu de Gent d’Ador, va que va ser el Parlament qui va aprovar la Llei de Propietat Intelectual per unanimitat, i ara es el Partit Popular el que està en contra de la seua aplicació en el que es refereix al seu article 25, en realitat en falten elements de jui per opinar, però pense que havent estat tot el Parlament qui va aprovar la Llei, confie en la seua capacitat i considere que es correcta tota la seua aplicació.

La Regidora de Gent d’Ador, Mª Teresa Reig, va donar lectura a un texte que es reprodueix a continuació:

“ALGUNAS CUESTIONES SOBRE LA COPIA PRIVADA.

La copia privada es un limite al derecho de reproducción que las leyes de propiedad intelectual reconocen a los creadores (autores, artistas, productores, etc…). Este derecho de reproducción otorga a sus titulares la facultad de autorizar o prohibir cualquier copia que se haga de sus obras.

Si las leyes no reconocieran el limite de copia privada, nadie podria hacer una copia para su uso privado. Por ejemplo, una persona que ha comprado un disco no podria -legalmente- hacer una copia del disco para llevarla en su coche; es el caso de EEUU, un ciudadano fue detenido por poseer un determinado número de CD’s grabados. Eso sucede, precisamente, porque en ese país la copia privada no es legal.

En la “Europa de los 27”, veintidós Estados reconocen este límite. No ocurre esto en Reino Unido, Irlanda, Malta, Chipre y Luxemburgo, básicamente porque en estos paises la copia privada no es legal

Esta es una regulación a nivel comunitario. Esta norma se encuentra en la Directiva 2001/29 que persigue armonizar los derechos de la propiedad intelectual en la sociedad de la información y que es precisamente la que originó la última reforma de la ley española sobre propiedad intelectual, mediante la Ley 23/2006, de 7 de julio, aprobada por unanimidad de todos los grupos parlamentarios salvo las abstenciones del Grupo Vasco y el de Esquerra Republicana de Catalunya.

Según el borrador de Orden Ministerial, que aún no se ha aprobado, cada DR-R irá gravado con un canon de 0,17€, si hablamos de los discos duros de ordenador, es decir, lo que llamamos la “unidad C no extraíble” resulta que el legislador español ha decidido dejarlos exentos de compensación mientras que en Alemania tienen un gravamen por copia privada de 12€.

Sin embargo los que se oponen al “canon” argumentan que España es uno de los Estados europeos que soportan una mayor “presión econòmica” por este concepto, los datos reales más bien atestiguan lo contrario, España está por detrás de Francia, Finlandia, Austria, Alemania y Países Bajos y un poco por encima de Italia y dinamarca.

Sobre el cambio de posición del PP

El PP votó afirmativamente a la Reforma de la Ley de propiedad Intelectual en julio de 2006; recientemente, el 20 de diciembre de 2007, ha rechazado una enmienda presentada a la Ley de Medidas de Impulso de la Sociedad de la Información, que proponía la supresión del canon. Es decir, hasta que Rajoy no decidió cambiar su posición por motivos electoralistas, el PP siempre se había situado en la línea de defensa del canon (obviamente, podía haberlo cambiado en sus 8 años de Gobierno, y no lo hizo).

Si Rajoy cambia ahora es para intentar arañar unos votos. Pero su propuesta, además de oportunista, es completamente opaca y ambigua. Afirma que suprimiria el canon, pero no dice cómo. Dice que garantizaría la compensación a los autores, pero no dice nada sobre el método.

La única alternativa que ahora se plantea es: O bien se mantiene la copia privada, y entonces, como obliga la normativa europea, debe haber compensación; o bien se elimina esa posibilidad de que los particulares hagan copias para su uso personal, y en ese caso, no hay que olvidarlo, copiar no sería legal; estaríamos criminalizando una práctica absolutamente habitual en la sociedad española. Y Rajoy lo sabe.

La moción presentada por el PP del Municipio de Ador, demuestra el profundo desconocimiento y la falta de seriedad con que el PP aborda este problema, y ello se percibe desde la primera línea. Las nuevas tarifas aplicables a equipos y soportes –no los “cánones digitales”- no ha entrado en vigor. Existe un borrador de Orden Ministerial Conjunta de los ministerios de Cultura e Industria que aún no se ha aprobado.

En todo caso, conviene insistir en que los encargados de pagar el canon son las empresas fabricantes o los distribuidores en España de aparatos (copiadoras) y soportes grabables (CD’s, DVD’s). Estas empresas ganan mucho dinero al año porque en España la copia privada es legal, venden esos aparatos porque la copia está permitida. Es justo que, dado que su negocio parte de la existencia de esos contenidos, sean ellos quienes paguen.

El respeto a la propiedad intelectual está recogido en la Constitución y figura entre los primeros derechos fundamentales que se reconocieron hace mas de dos siglos. Además, los derechos económicos que se derivan de la propiedad intelectual constituyen el salario del creador. Y sin contenidos, sin creadores que aporten su talento y creatividad para generar nuevas canciones, nuevas películas, estos soportes no tendrían nada que grabar y la sociedad de la información carecería de sentido.

Por todo lo expuesto, el Grupo Gent d’Ador, vota en contra de la Moción presentada por el PP.”

Es passa a la votació de la moció amb el resultat de 5 vots a favor i 2 en contra de Gent d’Ador.

I no havent mès assumptes a tractar, el President va alçar la sessió sent les 12,00 hores, restant així redactada la present acta de la que jo el Secretari done fe.

23/4/08

PLE ORDINARI

NOTIFICACIÓ

de sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament, a celebrar el dia 24 de febrer d’abril de 2008, a les 11,30 hores.

Complint el que ha resolt l'Alcaldia per Decret d'aquesta data, li notifique la convocatòria a l'expressada sessió que tindrà lloc al Saló de Sessions d'aquest Ajuntament, amb el següent

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació, si s'escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
2.- Pressupost Municipal 2008.
3.- Contractació obres Casa de Cultura 1ª i 2ª Fase.
4.- Modificació Ordenança fiscal taxa Llicència d’Obertures.
5.- Ordenaça fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents.
6.- Ordenaça fiscal reguladora de la taxa per atorgament de llicències municipals d’ocupació.
7.- Ordenaça fiscal reguladora de la taxa per la participació en proves selectives d’accés a places de la plantilla de personal.
8.- Ordenança reguladora del Cànon d’Urbanització.
9.- Executar per administració l’obra “Millora paisajística en parcel·la urbana de residencial Quintanes”
10.- Liquidació obra Plaça Major
11.- Moció Gent d’Ador “Menjar a Casa”
12.- Decrets Alcaldia
13.- Prec i preguntes

Ador 21 d’abril de 2008.

19/4/08

MODEL D'INSTÀNCIA PER A LA LLEI DE DEPENDÈNCIA

Us presentem un model d'instància per poder demanar les ajudes que per llei li corresponguen a la persona que tinga dret a elles. Us la podeu copiar i pegar al word i després imprimir-la.

CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL.
GENERALITAT VALENCIANA.
A L’ATENCIÓ DE L’HONORABLE CONSELLER DE BENESTAR SOCIAL
Passeig de l’Albereda,16
46010 – València


En/Na_________________________________________, amb D.N.I.nº____________, i domiciliat/da al minicipi d’Ador, al carrer _________________________nº________, en nom i representació pròpia

EXPOSE:
PRIMER.- Que amb data_______________________________ vaig presentar Sol.licitud de Reconixement de la Situació de Dependència i el dret al reconeixement de les prestacions recollides en la Llei 36/2006 de Promoció de la Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de dependència, així com en el Reial Decret 504/2007 que aprova i desenvolupa el barem de valoració de les situacions de dependència.
SEGON.- Que transcorregut més de sis mesos que marca la Llei, a data d’avui encara no he rebut notificació alguna on se m’informa de la valoració amb el grau i nivell de dependència que em correspon segons la meua situació.
Per tot allò exposat.

SOL.LICITE:
PRIMER.- Que es tinga per estimada la meua sol.licitud de reconeixement de dependència per silenci positiu (article 43.4a) i que de conformitat amb l’article28.3 de la Llei 39/2006 de Promoció de l’Autonomia Personal i l’article 10.1 de l’esmentat Decret 171/2007, se’m reconeguen les prestacions que corresponen pel fet de ser depenent, acreditat en els informes mèdics presentats.
SEGON.- Que es reconeguen aquestes prestacions amb efectes retroactius, és a dir, des del dia següent a la data de la presentació de la sol.licitud.
TERCER.- Que en funció del que es disposa en l’article 43 de la Llei 30/1992, s’emeta certificat acreditatiu del silenci positiu produït per part del Conseller de Benestar Social competent per resoldre.

I per què conste a efectes oportuns, ho signe i date en Ador______________________

17/4/08

LA LLEI DE DEPENDÈNCIA NO ARRIBA A ADOR

La LLei 39/2006 de PROMOCIÓ DE L’AUTONOMIA PERSONAL, l’article 10.1 de l’esmentat decret 1271/2007, reconeix mitjançant els informes corresponents, a partir de la data de sol.licitud, el dret a la prestació corresponent.
Els papers així ho diuen però la realitat és que moltes persones,evidentment majors, veuen com passa el temps i la llei no s’aplica.

Què podem fer?.

Aquella persona que tinga presentada la sol.licitud té que saber que la CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL DE LA GENERALITAT VALENCIANA, disposa de 6 mesos (a partir de l’endemà de ser registrada), per anar a visitar-la i emetre el corresponent dictamen, classificant-la en el grau i nivell de dependència que li pertoca.
Si la CONSELLERIA DE BENESTAR no ho fa, de fet no complix amb el temps, és la responsable de l’incompliment de l’esmentada LLei.
Si el teu cas es troba en esta situació.

PRIMER
Si ja han passat 6 mesos i encara no t’ha contestat la CONSELLERIA la sol.licitud presentada, ves a parlar amb l’Assistent Social de l’Ajuntament que ella t’ajudarà a enregistrar una nova instància reclamant allò que per LLei et correspon.

SEGON
A continuació GENT D’ADOR t’oferix la possibilitat de baixar-te un model de sol.licitud per a què el plenes i el presentes. Ho pots fer al PROP en Gandia.

TERCER
Si vols més informació posa’t en contacte amb qualsevol dels regidors de GENT D’ADOR , que amablement t’informaran.

NOTA FINAL.
La LLei ho diu ben clar però si l’interessat-da, no ho reclama, la LLei no aprofita per a res, així és que ànim, TOTS A RECLAMAR, QUE LES PERSONES MAJORS NO TENEN ESPERA.

15/4/08

NO ÉS POLÍTICA; SÓN MATEMÀTIQUES

Segons la informació a la que he tingut accés, els comptes de les eleccions municipals passades no ixen. Si no s’aporten (per part de les persones que les puguen tindre) dades noves, anem camí de que siguen certes les veus que parlen de vots dobles.

Eleccions municipals maig del 2007

Empadronats ……………….…………………1079
Votaren ……………………………………………995:

PP…515
Gent d’Ador…480

Apareixen sense votar 140 persones.

No pot haver 995 persones que votaren i 140 que no ho feren perquè el total seria 1135. Estic segur que se’ls degué passar alguna persona sense anotar. Val!!! En compte de 56 persones de diferència, que en siguen 46.
Però …… d’on han eixit eixos 46 vots fantasmes???
Avant, si teniu informació aporteu-la!!!

FIRMA: DAVID M. M.

11/4/08

MOCIÓ A L'AJUNTAMENT

Valentí Gregori Gregori, portaveu del grup municipal GENT D’ADOR, presenta davant el Plenari de l’Ajuntament d’Ador, la següent :


MOCIÓ


Actualment la Conselleria de Benestar Social disposa d’un programa anomenat MENJAR A CASA, dirigit a aquelles persones majors que volen seguir vivint a sa casa.
Servix també per millorar la nutrició de les persones majors, amb una dieta saludable i adaptada a les seues necessitats. Amb un preu per persona i dia de 2,48 Euros.
Amb requisits com tenir més de 65 anys o 60 amb situació de dependència. Estar empadronat i amb informe social i mèdic favorable.
A dia d’avui, són ja sols a la província de València 98 pobles que ho tenen.
Però el requisit més important és que l’Ajuntament d’Ador formalitze el conveni de col.laboració amb la Conselleria de Benestar Social. Com no ens consta l’existència del conveni, presentem la següent:


PROPOSTA D’ACORD


Que l’Ajuntament D’Ador, en aquest Plenari, aprove la formalització del conveni de col.laboració amb la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana

Ador de març de 2008

(A hores d'ara el sr. alcalde encara no ens ha contestat les preguntes del ple ordinari passat)

8/4/08

AN`LISI DEL RESULTAT DE LES ELECCIONS

Abans de les eleccions, deia Zapatero en una entrevista que li feien al Pais.
La democracia és información, perquè a menys informació més possibilitat de manipulació.
Vull contribuir a augmentar la informació a Ador i vaig a comparar els resultats de les eleccions municipals amb les eleccions estatals.

................MUNICIPALS------ ESTATALS
Empadronats ............1079------- 1081
Votaren ...................995-------- 941
Vots del PP............. 515-------- 467
Vots oposició........480-------- 460
..................................(en blanc i nuls 10)

Els resultats de l’oposició són els que cabrien esperar en les últimes eleccions. Han votat 54 persones menos, per tant l’oposició ha obtingut 20 vots menys. De 480 a 460.

Però què ha passat amb el PP? La lógica ens diría que hauria d’haver pujat perquè contra Rajoy no tenien problemes personals com:
· Una casa fastidiada pels murs de les places.
· Un PAI que no accepten i els perjudica.
· Promeses que no s’han complit.
· Contribucions i altres taxes desorbitades.
· Etc.

Ací hi ha alguna cosa que no em quadra.
Si han votat 54 persones menys i l’oposició ha baixat 20 vots, el PP hauria d’haver tingut 34 vots menys i no 48 (de 515 a 467)
Si alguna persona pot afegir informació, per favor, que ho faça.

VICTORIA ALZINA

6/4/08

PREGUNTES PER AL PLE

Estem esperant que prompte se'ns convoque a un nou ple ordinari, l'únic moment que tenim per a plantejar a l'equip de govern, totes aquelles qüestions que considerem més rellevants per al bon funcionament del poble. Aleshores tots aquells que tingueu alguna pregunta que vullgueu que traslladem al ple de l'Ajuntament ens les podeu fer arribar a la nostra bústia: gentdador@hotmail.com que nosaltres ens fem càrrec d'exposar-les en el ple.
Una altra cosa és que facen l'exersici democràtic de contestar-les. De fet, a data de hui, encara estem esperant que contesten les que farem el ple passat. I ja fa quasi tres mesos! Açò només demostra la falta de talant democràtic d'aquest govern municipal i el despreci més descarat als ciutadans del seu poble que li pregunten i que donen la callada per resposta.

1/4/08

2 + 2 SEMPRE SÓN 4

Fa uns dies vaig veure al blog els resultats de les passades eleccions a Ador.
Veig mala fe i menyspreu pels adorers en aquests càlculs.
Està bé el percentatge de tots els partits menys el del P.P i PSOE.
És possible que algú pense: La diferència és tan poca que no calia la crítica. Crec que és pertinent perquè al PSOE 40’62% o 40’27% ni li va ni li vé. Però el PP passa de 49’62% a 50’05% i això li suposa poder dir: ¡Ador, majoria absoluta el PP!, al temps que ens fa pensar que si s’haguera tractat d’el.leccions municipals el PP tindria més del 50%.
Resultats presentats Resultats reals
PP……. 467….. 50’05% ---PP…….467……49’62%
PSOE….379…...40’62% ---PSOE…..379…40’27%
BLOC…37……..3’97% ---BLOC….37…….3’97%
EUPE-IR..15…..1’61% ---EUPER-IR..15…..1’61%
ESQUERRA-PV..8..0’86% ---ESQU.PV…8…0’86%
EV-LV…6…0’64% ---EV-LV…6…0’64%
LV-GV…5…0’54% ---LV-GV…5….0’54%
ESPAÑA 2000…3…0’32% ---E.2000…3…0’32%
CVa………..3….0’32% ---CVa……3……..0’32%
RCN-NOK….2…….0’21% ---RCN-NOK….2…0’21%
UPyD……….2……0’21% ---UPyD……2……0’21%
EN BLANC….6…..0’64% ---EN BLANC…6…0’64%
NULS…..8…..0’85% ---NULS….8….0’85%

VOTANTS………..941
PARTICIPACIÓ………….87’05%ç

TOTAL: 100’06% ---TOTAL:100’84%

VICTORIA ALZINA