20/3/09

PLAÇA DE TÈCNIC DE CULTURA

ANUNCI DE L'AJUNTAMENT D'ADOR SOBRE LES BASES PER A LA CONVOCATÒRIA DE SELECCIÓ D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC DE CULTURA.

CONSULTAR BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA, DIA 18 DE MARÇ DE 2.009
Nº 65.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

AQUEST ENLLAÇ ESTÀ TRENCAT, PER FAVOR POSEU TOTA L'INFORMACIÓ D'AQUESTA CONVOCATORIA A LA PÀGINA WEB. UNA CONVOCATORIA QUE IX HI HA QUE ESTUDIAR-LA ENCARA QUE, LA PLAÇA ESTARÀ MÉS QUE DONADA JA.

Gent d'Ador ha dit...

L'enllaç és vàlid. El que has de fer és quan entres en la pàgina de BOP, veuràs a l'esquerre un calendari; punxa en el número 18 i després busca la convocatòria de l'Ajuntament d'Ador.

Anònim ha dit...

Caray que si està donada, qui va a presentar-se? només el nostre bibliotecari, i ara el faran funcionari a nivell d´un mestre d´escola, desastrós, oposicions falsejades, a vore que diuen ara els supporters de Juanvi

Anònim ha dit...

En aquest poble sempre qualsevol lloc de treball ha segut per algun incondicional de sa majestat dès de fa mols anys, mai s'han tengut en compte els mèrtis ni el curriculum. Sempre tot a dit, injust, molt injust. I la gent no ho veu.
I Lo de la planta de transferència del fem què?. A la callaeta tot a la callaeta en la feina que va costar de llevar. Per lo vist, s'ha asustat quan ha vist als alcaldes dels pobles veïns i ha retirat la proposta. S'hagueren sublevat en lo que van lluitar per a tancar l'antiga planta. Però com li s'ocurreix tornat a intentar-ho? Quins interesos hi hauran?. De veritat no em puc creure com pensa aquest home.