29/3/09

ÈXIT DE GENT D'ADOR

Gràcies a l'àgil i ràpida mobilització de Gent d'Ador, s'ha pogut evitar el que haguera sigut una catàstrofe per al nostre poble, i no és més que la construcció d'una Planta de Transferència de Residus Urbans al poble. Quan ens comunicaren la convocatòria del ple extraordinari, no podíem donar crèdit quan llegíem en el punt 8 la creació de la planta de transferència. Automàticament posàrem en marxa tot el que estava al nostre abast per evitar una traïció tan gran: cridàrem a la premsa que automàticament es va fer ressò de la nostra denúncia i alertàrem als pobles veïns que tan patiren quan estava la planta de tractament de residus urbans. Gràcies a esta mobilització i a veure seguts en els bancs del públic a les alcaldesses de Palma i d'Alfauir i al president de l'associació que tan va lluitar per que llevaren la planta de fem, el sr. alcalde es va cagar damunt i, en una actuació sense precedents, només començar el ple, va dir que com rectificar era de savis, retirava el polèmic punt número 8. Nosaltres pensem que de savis haguera sigut no haguerse plantejat, ni un segon, eixa qüestió.
¿Per què tot el que no volen en un altre lloc ho porten ací?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia està més clar. "Els favors amb favors es paguen". Hem hipotecat el poble d'Ador per voler fer grans obres faraóniques i ara... tenim el que tenim, tot allò que ningú vol ens ho tenim que engolir.
Si quan les coses es fan d'una forma fosca i amagant la veritat... d'una forma o altra acava eixint.

Beniarres al dia ha dit...

La veritat sempre per davant.

Felicitats

Anònim ha dit...

És cert que GENT D’ADOR es preocupá devant la noticia que la planta de transferència puguera tornar a Ador , però trobe que prompte se n’adoná de la intenció que amagava; volia que el poble parlara d’aixó . ¿Per què?