2/3/09

PREGUNTES AL PLE ORDINARI DEL 30/01/09 (I)

Possiblement molts de vosaltres s'haureu preguntat com és que encara no hem publicat les preguntes que férem el passat ple ordinari a l'Ajuntament del poble; i això que va ser el 30 de gener passat, ja fa més d'un mes. La raó és molt senzilla: per què hem de tindre pressa en publicar-les si el senyor alcalde no ens les contestarà fins d'ací a tres mesos, és a dir, en el proper ple ordinari? Aleshores decidírem no tindre tanta pressa en publicar-les no siga que a vosaltres també se vos oblide com a ell.
Com hi han sis o set, les publicarem en tres tandes per a no agobiar-vos. Ací teniu les dues primeres.

1ª- PLANTACIÓ DE FANALS.
De nou el Sr. Alcalde ens sorprén amb una nova plantació de fanals a la carretera que va a Villalonga.
A hores d’ara desconeixem el motiu pel qual s’ha il.luminat el tros de camí de servici que transcorre paral.lelament a la carretera. També desconeixem el Plenari on s’ha tractat el tema. Continuem desconeixent el pressupost total de l’obra. No sabem l’empresa que l’ha realitzat ni el contracte si l’li ha. No tenim idea de qui el paga, si ho fa l’Ajuntament, de quina partida, ja que no apareix reflexat en el pressupost que aprovàrem l’any 2.008. No entenem tampoc el material utilitzat, és vell i repintat.
Total , un munt de preguntes que, comptant amb la predisposició del Sr. Alcalde, ens les contestarà, esperem que siga el més aviat possible.

2ª- FONS D’INVERSIÓ MUNICIPAL.
El Consell de Ministres del dia 28-11-2.008 aprovà “ EL PLAN ESPAÑOL PARA EL ESTIMULO DE LA ECONOMIA Y EL EMPLEO”, dotat amb 18.000 milions d’Euros.
De l’Esmentat Pla naix el FONS D’INVERSIÓ MUNICIPAL, amb 8.000 milions d’Euros i que senyala ben clar que els municipis de tot l’Estat Español podran financiar sols obres de nova planificació i d’execució immediata, aquelles no previstes als pressupostos del 2.009.
Els ajuntaments utilitzaran preferentment aquelles ofertes que creen més treball, exigint que el personal contractat estiga desempleat.
A Ador li corresponen 258.934€, IVA inclòs.
Ja que el plaç de presentació ha finalitzat i després del Plenari extraordinari i urgent que es va realitzar el passat dia 20-01-2.008, on es van aprovar els dos projectes presentats per l’Equip de Govern, seguint el seu costum sense demanar opinió al grup municipal de Gent d’Ador, l’emplacem per a què ens facilite, el més prompte possible, la relació de totes les persones aturades que es beneficiaran; dels dies de contracte; així com les empreses que hi participen i les que finalment realitzen l’obra .