16/10/09

AJUNTAMENT D'ADOR: OBRINT PORTES

El dia 30 de setembre d’enguany finalitzava el programa “LA DIPU ET BECA” pel qual la Diputació de València ha pagat la major part del salari a tres estudiants del nostre poble per treballar a l’Ajuntament els mesos de juliol, agost i setembre, cobrant 1.800 € cadascú.
Al Plenari Ordinari de l’ajuntament d’Ador celebrat el dia 31 de juliol, el portantveu del grup municipal de Gent d’Ador preguntava al Sr. Alcalde les formes i maneres que havia utilitzat per informar i després seleccionar els tres estudiants beneficiaris de la suculenta paga, ja que era sabedor de l’interés de molts d’ells.
A dia d’avui, finalitzat el programa, encara estem esperant que la màxima autoritat es moleste en contestar. Igual pensa que fent-se el sord ens cansarem i desistirem.
El Sr. Alcalde s’equivoca, seguim insistint públicament i li diguem:
És la seua obligació legal i democràtica contestar en temps i forma a totes les preguntes que li fa l’oposició.
És la seua obligació legal i democràtica afavorir amb igualtat a tots el veïns del poble d’Ador.
És la seua responsabilitat la transparència i legalitat de totes les actuacions municipals.
És la seua responsabilitat utilitzar amb tothom els mateixos criteris de selecció de personal a l’hora d’oferir un treball que paga l’Ajuntament.
Demostre la seua qualitat i legalitat democràtica i porte als Plenaris corresponents les contractacions laborals que realitza l’Ajuntament abans de contractar.
Tot el que acabem de dir seria la línia de conducta obligatòria que el grup Municipal de Gent d’Ador compliria si tinguera la responsabilitat de governar.
Malauradament, l’apropiació personal que fa el Sr. Alcalde de l’Ajuntament de tots els Adorers, adoptant decisions que afecten a tots, sobre tot en matèria de treball, no ajuden a minvar la gran quantitat de parats existents al nostre poble (106 persones sense faena comptabilitzades el mes de setembre). Esta realitat, l’hauria de fer pensar i canviar les formes utilitzades fins ara, treballar intensament procurant que tots els diners que ha rebut i rebrà, s’utilitzen majoritàriament en aconseguir faena per a la gent del nostre poble. A més que la poca faena que dóna no la utilitze per comprar el vot de ningú, que ho faça de manera més justa, que el poble es menut i ens coneguem tots.
Probablement estes paraules, que de segur que li les ensenyaran, no serviran per a res, no obstant això, Gent d’Ador es brinda a col•laborar conjuntament per millorar la dramàtica situació que afecta a tantes persones.
És hora ja de pensar en que les coses s’han de fer d’una altra manera, i si les persones que estan al front no ho saben fer el poble sobirà, ben informat, sabrà en el seu moment canviar-les, posant al capdavant la persona que considere més adequada per solucionar tots els problemes d’una forma legal, més democràtica, més humana, i mirant, per damunt de tot, l’interés general d’Ador.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Seria possible saber quins han segut els agraciats? Perquè si s'ha fet amb tot el secretisme, supose que ja se de quin color són.
Ho dic perquè m'he rellegit els "10 Manaments del PP" i el 4rt manament ho diu molt clar: ...dels diners públics, ni una referència, ni un apunt..."