11/10/09

PREGUNTES PLENARI 31-7-09 (i IV)

HUITENA PREGUNTA
AMUNT CONTRIBUCIÓ.

Els veïns i veïnes del nostre poble, propietaris de cases, estan escandalitzats per l’augment de la CONTRIBUCIÓ (I.B.I.U.), ja que any rere any augmenta considerablement
Al Plenari celebrat el dia 30 d’octubre del 2.008, el grup municipal de GENT D’ADOR va presentar una moció demanant la baixada del tipus de gravamen que fixa el percentatge a pagar, i el GRUP POPULAR votà en contra, per tant, Vosté, Sr. Alcalde, és el responsable de què la CONTRIBUCIÓ que paguem siga possiblement la més alta de LA SAFOR i de molts pobles.
El tipus de gravamen, que ara paguem (el 0,7), no és el culpable de l’elevada contribució, sinó l’actualització de la valoració cadastral realitzada l’any 2.006, quan el valor de les cases estava molt alt, i ara és inferior; aquesta injustícia sols es pot solventar abaixant el tipus de gravamen.
Sr. Alcalde, Ador té un problema. ¿Qué pensa fer per sol.lucionar-lo?.
Gent d’Ador queda lliure per adoptar qualsevol actuació democràtica en defensa de l’abaixada de l’I.B.I.U. d’Ador.

NOVENA PREGUNTA.
GOSSOS I EXCREMENTS.

En la societat actual està ben vista la convivència amb animals domèstics de tota mena. A Ador l’animal que més abunda és el gos i per les seues actuacions podem dir que n’hi ha uns quants.
La majoria dels pobles tenen regulada la possessió i el tractament d’animals mitjançant una ordenanza municipal, al nostre poble, no s’ha fet res, encara que suposem, que com a nosaltres, també al Sr. Alcalde li arribaran moltes queixes de veïns que tenen que suportar les deixalles dels animals i la desconsideració dels amos.
Sr. Alcalde, diga’ns quan pensa redactar i aprovar l’ordenança reguladora d’animals de companyia.
Gent d’Ador s’oferix a col.laborar; provisionalment podria habilitar algunes zones dels afores per facilitar que els animalets pogueren realitzar les seues necessitats, així evitaríem els bots, l’olor i milloraríem el paisatge urbà.

DESENA PREGUNTA.
COMISSIÓ TÈCNICA – POLÍTICA.

El passat mes de juny presentàrem en el registre d’entrada de l’Ajuntament d’Ador un sol.licitud de constitució d’una comissió TÈCNICA – POLÍTICA per intentar solucionar el conflicte existent entre dos veïns del Barri en el que també, d’alguna manera, està implicat l’Ajuntament.
L’oposició té el dret i deure de preguntar i vosté Sr. Alcade l’obligació democràtica de contestar.
¿Per què no ha contestat?.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona! Totes les preguntes són molt bones i estan molt be redactades. Esteu fent una feina molt bona, encara que ara sa Majestat contestarà el que li vinga en gana i ens quedarem com si res. No en canse de dir-ho, que cega està la gent!