30/10/09

PLAÇA D'AGENT DE DESENVOLUPAMENT LOCAL

Edicte de l'Ajuntament d'Ador sobre bases per a la consolidació d'ocupació d'una plaça de funcionari, amb la denominació d'agent d'ocupació i desenvolupament local, vacant en la plantilla d'este Ajuntament.
EDICTE
Mitjançant una resolució de data 5 d'octubre de 2009, l'Alcaldia d'este Ajuntament ha acordat la convocatòria pública de concurs oposició, per a la provisió d'1 vacant Escala Administración Especial Subescala Tècnica grup A2, agent d'ocupació i desenvolupamentLocal, que es regirà per les bases següents:
Bases per a la consolidació d'ocupació d'una plaça de funcionari agent d'ocupació i desenvolupament local, vacant en la plantilla d'este Ajuntament.
Primera. Objecte de la convocatòria.
L'objecte de la present convocatòria és la consolidació d'ocupació d'una plaça d'agent de desenvolupament local, existent en la plantilla d'este Ajuntament, a l'empara del que disposa la disposició transitòria quarta de la Llei 7/2007 de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. La plaça a consolidar pertany a l'oferta d'ocupació pública de 2008 i està enquadrada en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament, pertanyent al grup A2, Escala Administració Especial, Subescala Tècnica.
Segona. Normativa d'aplicació.
La realització de les proves selectives se subjectarà, en tot el no expressament previst en les presents bases, a les bases generals aprovades per mitjà de resolució de 14 de novembre del 2005, del director general d'Administració Local de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 15 de Desembre del 2005, amb la correcció d'errors publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 21 de març del 2006, i en el Butlletí Oficial de la Província de València de 15 de maig del 2006 (text complet i corregit), excepte les que hagen sigut modificades per l'aprovació de la Llei 7/2007 de 12 d'abril de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
Tercera. Condicions d'admissió dels aspirants
Per a poder participaren el procés selectiu serà necessari reunir els següents requisits:
a) Tindre la nacionalitat espanyola sense perjudici del que disposa l'article 57 de la Llei 7/2007 de 12 d'abril de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'desempeño de les tasques.
c) Tindre complits 16 anys i no excedir, si és procedent, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funciones semblants a les que exercien en el cas el personal laboral, en el que haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació públic.
e) Estar en possessió del títol de Llicenciat en Dret o en condicions d'obtindre'l expedit d'acord amb la legislació vigent. En el cas de titulacions obtingudes en l'estranger haurà d'estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació.
Quarta. Instàncies i admissió d'aspirants
Les instàncies, conforme el model de l'annex I de la convocatòria, es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament d'Ador, dirigides al senyor alcalde-president, en els termes establits en l'article 38.4 de la Llei 30/92 de la LRJAP i P AC i hauran de ser presentades dins del termini de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació de l'anunci de l'extracte de les bases de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.
A la instància s'adjuntarà: fotocòpia del DNI, relació de mèrits que a efectes de la fase de concurs al•leguen els aspirants en model normalitzat, havent d'acompanyar-se de l'original per a la seua compulsa, projecte de desenrotllament local a realitzar a Ador (l'extensió del document no pot ser superior a 20 folis) i document acreditatiu de l'ingrés dels drets d'examen per import de 150 € i que haurà d'ingressar-se en el comptes municipal núm. 2077 0151 23 3100236569 (Bancaixa).

Les bases continuen. Com el text és molt llarg, si algú vol més informació, que ens ho faça saber al correu electrònic i li la enviarem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui serà l´agraciat en aquest nou sorteig? voreu com un de l´oposició segur que no

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria saber que passa amb els interins que treballen per a l'ajuntament. Qui convoca aquestes places?. Qué has de fer per a entrar d'interí(quina pregunta més tonta)?. Per interins en refereix a tots aquells que primer col·laboran de "bon rotllet"(això ens sembla) en les festes(com en el Halloween), en l'organització d'activitats del poble i després, poc a poc van apareguent com a interins per l'Ajuntament o a les llistes electorals.