8/10/09

PREGUNTES PLENARI 31-7-09 (III)

SISENA PREGUNTA.
NOVES OBRES A L’AVINGUDA CONSTITUCIÓ.


Durant els mesos de juny i juliol hem sofrit les obres realitzades a l’Avinguda de la Constitució; pareix que es tracta d’un nou clavegueram que no sabem si es per completar l’existent o substituir-lo. El cartell publicitari d’aquestes obres diu textualment “RENOVACIÓ DE LA XARXA DE SANEJAMENT DE L’AVINGUDA DE LA CONSTITUCIÓ”, entenem per renovació llevar el clavegueram que hi havia i fer-ne un de nou, no sembla que és este el cas. Si la nova canalització no arreplega les aigües residuals procedents de les cases del carrer Constitució, ¿quina funció té esta nova tuberia?. On acaba?.
Fa uns anys obriren el mateix carrer per recollir i canalitzar les aigües de pluja, que …sorprenentment estan taponades. ¿Servirà esta nova obra per desembossar-les?.
Sr. Alcalde des que hem començat esta legislatura no hem vist en cap document l’aprovació i adjudicació d’aquesta obra, que amb un cost de 151.114,79 € pensem que l’obliga a aprovar-la el Plenari.
¿Quina partida del pressupost està asignada a cobrir les despeses que aquesta obra exigirà a l’Ajuntament?.
Esperem que a banda de les explicacions corresponents ens facilite fotocòpia de la documentació oficial existent.

SETENA PREGUNTA
PLACES PERILLOSES.

Des de fa temps les dos places més emblemàtiques del casc antic d’Ador, la plaça de l’Església i la plaça de la Font, s’han convertit en una carrera d’obstacles per a vianats. Diàriament les persones que passen per elles sofrixen girapeus, entropessons i fins i tot caigudes. Segurament no és ni serà l’última vegada que les remendem, això demostra la mala planificació original.
Amb la jurisprudència existent en casos semblants, l’Ajuntament és el responsable civil subsidiari de qualsevol accident que per esta raó puga ocórrer.
Sr. Alcalde, per tal d’evitar tot açò, veja d’on trau quatre euros i arregle-les abans de festes, i així els forasters que hi vinguen comprovaran que Ador és el millor poble de la Safor.
Al mateix temps preocupes també de substituir les senyals de trànsit arrencades o eliminar el tros que queda i tapar el forats.