4/10/09

PREGUNTES AL PLENARI DEL 31-7-09 (II)

TERCERA PREGUNTA
AL NOSTRE POBLE, DE TREBALL, POC.


Al plenari celebrat en este Ajuntament el dia 30 de gener d’enguany, el portantveu del grup municipal de Gent d’Ador, aprofitant que el govern d’Espanya havia aprovat “EL PLAN ESPAÑOL PARA EL ESTÍMULO DE LA ECONOMIA Y EL EMPLEO” i que suposava una injecció de 258.934 € a mès dels pressupostos de l’any, va emplaçar el Sr. Alcalde que facilitara, el més aviat posible, la relació de totes les persones aturades que pogueren beneficiar-se.
Hem de dir que tant en aquells moments com en estos que ara vivim, la falta de faena és per a molts adorers i adoreres una necessitat vital i per tant l’arribada de més diners, que, a més, estaven destinats a paliar esta greu necessitat, ha de facilitar treball per la gent d’Ador.
Al cap de tres mesos, després de llegir les seues respostes ens adonem que no diu res, que no existeix la resposta, que no vol que ens enterem.
Sr. Alcalde, per segona vegada, done’ns la relació de totes les persones que estaven parades i que han aconseguit faena. Els diners que ja disposa li’ls han donat per als parats i per a enguany.

QUARTA PREGUNTA
LA DIPU ET BECA


La Diputació de València aprovà el programa anomenat “LA DIPU TE BECA”, consistent en la contractació d’estudiants durant el mesos de juliol, agost i setembre, per treballar als propis Ajuntaments en faenes relacionades amb la carrera que estudien, amb un jornal de 600 € mensuals. De tota la província s’han presentat uns 80.000, seleccionant-se 2.436.
El dia 29 de juny, els 208 becaris aprovats de tota la Safor, els obligaren a desplaçar-se a València per arreplegar l’acreditació corresponent i de pas fer-se la foto amb el President.
Al nostre poble, el grup municipal de Gent d’Ador, encara està esperant que li diguen alguna cosa referent al procés que s’ha seguit per seleccionar els estudiants, i si no li ho preguntem de segur que no ens enterarem, el poble tampoc.
Gent d’Ador treballa per aconseguir que Ador siga un model de transparència i d’informació, donant les mateixes possibilitats a tothom, i com que no ho vegem per ningún lloc li preguntem:
Sr. Alcalde, ¿s’ha informat al poble de la possibilitat d’aconseguir esta beca?.¿Quan i com s’ha fet?.
¿Quina persona ha sigut l’encarregada d’informar, apuntar i seleccionar a la gent.?
Volem conéixer la relació dels sol.licitants i finalment els agraciats.
Volem pensar, encara que ho dubtem, que tota aquesta faena de selecció estarà documentada i per escrit. Li demanem que ens facilite el més aviat posible fotocòpies de les actes corresponents, deixant-les a la nostra carpeta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els fanals que han posat fora del poliesportiu també són vells i repintats . Si la contribució que paguem és de primera , ¿ per qué els farols són de tercera?.El poble els pagarà com si foren nous ?

Anònim ha dit...

Les places del poble quin perill! No té vergonya. Si algú cau i es fa mal, qui pagarà la indemnització? Ell de la seua butxaca, no. La pagarem entre tots. Si ho tinguera que pagar ell ja s'haguera espabilat a tindre-les en condicions.La gent del seu costat no ho veu, també poden caure i fer-se mal. I de segur que mirarien per veure que poden traure.

Anònim ha dit...

ESTA CLAR QUE LES PLACES DEL POBLE ESTAN EN MAL ESTAT,PERO A VEGADES NO TÉ LA CULPA SEMPRE ELS AJUNTAMENTS, SI NO LES SUBCONTRATES.ARA JO PREGUNTE. A QUI LI TOCA PAGAR TOTS ELS PROBLEMES DE LA CRISI QUE ENS HA PORTAT EL GOVERN?D´AÇO NO ES PARLA RES.

Anònim ha dit...

El govern no ha portat a cap crisi sabut, la crisi ens haguera afectat si en el govern hagueren estat les dretes o les esquerres. Claveu-vos dins del perol que, la crisi és internacional, afecta a tots els països per igual, i que és coyuntural, és un moment del qual no podem fugir.

aquesta crisi s´ha produït gràcies a la bambolla inmobiliària que va rebentar, i eixa bambolla la va provocar el PP a partir de 1997, any en que començà eixe boom de la contrucció. D´això no dius res?