1/2/10

RESPOSTES DEL SR. ALCALDE A LES PREGUNTES DEL PLENARI DEL 29 D'OCTUBRE DE 2009

Com sempre, quan es celebra un ple ordinari, passem a publicar les preguntes que li fem al sr. alcalde i que ell no ens contesta en eixe moment o en dates breus, sinó tres mesos després. Aleshores, les preguntes que publicarem al llarg d'estos dies les férem: ¡al plenari del 29 D'OCTUBRE DE 2009!, i que ara, tres mesos després s'ha dignat el sr. alcalde respondre, d'aquella manera, tot hi ha que dir-ho.

Sr. Alcalde, el grup municipal Gent d’Ador, després de llegir allò que vosté escriu: “paso a responder dichas preguntas con todo el respeto que se merece”, pensem que, el respecte que ens té, sols és per quedar bé, res més.
Encara estem esperant que ens conteste tres preguntes formulades al Plenari d’abril, fa ja 6 mesos.
Si el seu respecte consistix en enviar-nos a vore el taló del premi quan li preguntem per les factures pagades, més val que no ens respecte tant i ensenye el que li demanem, que és la seua obligació
Altres respostes estan plenes d’afirmacions falses, amb la intenció de fugir sempre de la pregunta i mai respondre el que li preguntem.
En juny li vam presentar un esccrit demanant-li una comissió per col•laborar a solucionar el conflicte entre veïns del barri i l’Ajuntament i encara estem esperant la seua contestació.
Es la nostra obligació fer el que fem i així ho fem i ho farem. La seua, Sr. Alcalde, també sabem la que és: amagar, fugir, tardar tres mesos en contestar i sobre tot evitar, de la manera que siga, donar la información que li demanem.
Malgrat tot, nosaltres seguim preguntant.

PRIMERA PREGUNTA.

POU PRIVAT AMB SUBVENCIÓ PÚBLICA-PLAVER.

Sentim per la ràdio que a Ador vénen més de 39.000 € d’una subvenció per electrificar Raconch. El grup Municipal de Gent d’Ador es posa en marxa i demana el projecte a l’Ajuntament. Apareix com a titular l’amo de la casa de Guillermoti i com a promotor l’Ajuntament d’Ador.
Les subvencions del PLAVER (Pla Valencià d’Electrificació Rural) van destinades exclusivament, a millorar el subministrament elèctric de nuclis de població rural aïllats o portar electricitat a explotacions industrials que encara no en tenen.
¿Com és possible que un senyor que viu a Gandia i que té esta casa com a segona vivenda amb llum i un transformador per al propi pou reba ara més de 39.000 € de subvenció (diners de tots nosaltres) per canviar-se el transformador? I, a més, fent de promotor el Sr. Alcalde, en representació de l’Ajuntament d’Ador.
Mentre açò passa, al terme d’Ador, pous propietat de llauradors de la zona estan parlant de fusions, tancaments i vendes per aconseguir minorar despeses. Exemples del que acabem de dir els tenim en els pous Barranquet d’Andreu, La Plana i Racó Notari.
Sr. Alcalde, no hem vist per cap lloc el possible benefici social o econòmic que ens pot donar este projecte, més bé el contrari. Igual si que l’hi ha i nosaltres no l’hem vist, li demanem respectuosament que ens l’explique detalladament.
Tampoc sabem el projecte definitiu, ja que ens ha fotocopiat una memòria i dos projectes diferents. Aprofitem per demanar-li el projecte triat.
La subvenció és del 2.009, si ens contesta dos dies abans del pròxim plenari que serà el 31 de gener de 2.010, com és el seu costum, igual el projecte ja s’ha realitzat, demostraria poca transparència i el que és pitjor: un sospitós ocultisme.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:

D. JUAN VICENTE ESTRUCH ESTRUCH ALCALDE PRESIDENTE DEL AYUNTAMIENTO DE ADOR INFORMA.

Vistas las preguntas realizadas en el pleno del Ayuntamiento en fecha de 29 de octubre de 2009 paso a responder dichas preguntas.

Referente a la primera pregunta, le comunico que las subvenciones plaver salen publicadas en el d.o.g.v. para acogerse las administraciones públicas, asociaciones, empresas, particulares….. el tema a que hacen referencia, el ayuntamiento simplemente ha sido el que ha recogido la documentación y la entrega en la Consellería de industria i energía como simplemente intermediario al igual que se han hecho con otros proyectos.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vista la trayectoria de este señor, estoy totalmente convencida que pertenece a la "Generación NiNi": ni tiene educación, ni es una persona democrática, ni tiene claro que está al servicio de los ciudadanos, ni respeta a la oposición, ni se ha enterado que, no solo la oposición democráticamente elegida tiene derecho a la información, si no que la tiene cualquier persona.
Quizás tendría que inscribirse en el programa "Generación Ni-Ni" que se emite los lunes por la noche en la 4. Es posible que aprendiera que todas las personas tienen derecho a que se les atienda con corrección y que la autoridad que ostenta le obliga más a aún.

Anònim ha dit...

podriem dir-ne que ador és un caso de C.S.I,,,,vas al maxaca,l'edo..hogar,,,,el alcalde?ixe ..ixe és un,,,,,,i com sempre guanya!!!!algo inxeplicable!!!!soles espere,que la gent lligca les publicacions de gent d'ador,que seu curren molt!!!!!

Anònim ha dit...

a ador hi ha moooolta gent major que adora a juanvi.
La majoria de la joventut ja sap de quin peu coixetja, encara que hi ha excepcions... però bé. Si no va perdre la última legislació... no crec que perga la pròxima. I si va fer tot el que va fer la última vegada... qui sap el que ens aguarda la pròxima!! jajajaa, censarà morts o algo paregut??

Anònim ha dit...

L’explicació que dóna l’alcalde a esta pregunta és incorrecta.Les ajudes no són per fer més ric el que ja ho és, busquen una millora de vida en zones rurals.
Este senyor de Villarmoti té altres vivendes i esta és una casa de recreo que disposa de llum ,un transformador a l’interior ,aigua i reg a manta ( agarra l’aigua del motor Santa Isabel ).
Seria un crimen que els diners de tots serviren per fer-li un regal (39.000€ ) .A sant de què ?
Segons el projecte ,que jo he llegit, la casa antiga el seu pou i el transformador, com que tenen el número de registre de fa molts anys, servirien de tapadora per posar una torre i un transformador fora de la propietat d’este senyor. ¿Quina finalitat tendria ?.Aixó cadascú que s’ho imagine.