7/3/10

EL PAI DEL COLLAO ES VEN

El dissabte 6 de març el diari LEVANTE en la pàgina 17, publica un article explicant la posada en venda del PAI Ador Fosch (Collao). Aquesta informació la publica arrel d’una pregunta que el Grup municipal de Gent d’Ador va formular al Plenari celebrat el dia 29 de febrer d’enguany. A banda de l’explicació del diari, volem mostrar la pregunta completa per a què s’enteren tots.


EL PAI DEL COLLAO ES VEN.

9.800.000 €, a 315,41 € el m2 i una superfície total de 3,11ha., on es poden construir 312 vivendes plurifamiliars de planta baixa més tres altures. Aquestes dades i més aparéixen a la pàgina web: www.miparcela.com i corresponen a la venda del PAI. ADOR FOSCH.
Recordem que este PAI, el va adjudicar l’Ajuntament d’Ador el setembre de 2.005 amb un termini d’execució de 5 anys, actualment, encara que parega mentida, l’Agent Urbanitzador disposa de tres anys per acabar-lo.
Després d’haver sofrit tantes molèsties, ruido i trànsit de camions, ara ens trobem en què està parat i mal d’arrencar.
Sr. Alcalde, el grup municipal de Gent d’Ador i molta més gent, no entén ni la necessitat ni la finalitat d’aquest PAI. No entén la deforestació, ni la desfeta mediambiental i sobre tot la facilitat legal amb la que s’ha arrassat un montaña plena de vida convertint-la en una pedrera.
Sr. Alcalde, veïns del nostre poble involucrats per vosté en este projecte, sofriran les consequències d’esta situació, ¿què han de fer per defendre els seus interessos?.
Sr. Alcalde, vosté és, juntament amb el seu grup polític, el responsable de l’actual situació de la muntanya del Collao, per tant, li preguntem:
1r.- Diga’ns la situació real i legal del PAI ADOR FOSCH.
2n.-¿Acceptarà més prórrogues?
3er.-¿Pensa intervindre? ¿Com i de quina manera?
4t.- ¿Què passarà amb la zona esportiva-recreativa que va cedir l’Ajuntament?