21/3/10

PREGUNTES PLENARI 29/01/10 (2)

SEGONA PREGUNTA.

RESPOSTA ESTRANYA, INCOMPRENSIBLE.

Respecte a la plantació de Fanals a la carretera de Villalonga, pregunta que venim arrastrant des del 30 de gener de l’any passat, li tornem a preguntar:
1r.-¿Com una subvenció del 2.007 encara no s’ha acabat?
2n.-¿Com s’utilitza material vell i repintat?
3r.-¿Per què no ens diu ni el pressupost ni l’empresa adjudicatària?
4rt.- Li demanem de nou tot l’expedient.
Estes preguntes, no han sigut contestades pel Sr. Alcalde, en canvi sí que ens diu: “… no obstante como dicha pregunta salió en el pleno de la Diputación Provincial creo que se les dará respuesta”.
Sr Alcalde, ¿que pinta la Diputació en estes preguntes?, deixe de buscar excuses i conteste el que li preguntem.

TERCERA PREGUNTA

AMUNT CONTRIBUCIÓ

El Plenari passat dia 29 de octubre reberem les contestacions del Sr. Alcalde que li vam formular tres mesos abans. La pregunta nº huit feia referència a la pujada de la contribució corresponent a l’any 2.009 que havíem de pagar.
El Sr. Alcalde ens respon textualment: “ A esta pregunta , creo que quedó respondida en su día, no obstante le comunico que el ayuntamiento, del que presido no ha subido la contribución desde el año 2002 y sin embargo si que la ha subido el gobierno de España dentro de los presupuestos generales del estado.
Sr. Alcalde este humil portaveu de Gent d’Ador, té una casa a Ador, l’any 2.008 va pagar 856 € i l’any 2.009 ha pagat 912 €. La diferència és de 56 € de més (9.330 pts.).
¿Com s’atrevix, Sr. Alcalde, a dir que no ha pujat la Contribució?, i continuarà pujant fins l’any 2.016, fins que l’Ajuntament no li pose remei, que ho pot fer legalment, el que passa és que no vol.