10/3/10

NOU DIPÒSIT

M’agradaria que Ador fóra menys complicat i més transparent. Dic açó perquè acabe d’entrar a la web de l’ajuntament de La Font i, lliurement, pots veure en mapes de la població les xarxes primàries i secundàries ,de servicis tan vitals com l’electricitat, l’aigua potable i el clavegueram.Ací, a Ador ,tot són secretismes; no sabem on van a parar les aigues brutes, d’on porten la llum i de què pou beuran pais com el Polígon industrial o El Collao.

Il.lustre el que acabe de dir, deixant 4 peces perquè intenteu muntar el trencaclosques que vos diga d’on arribarà l’aigua al PAI COLLAO .

1-Quan s’aprovà el projecte l’aigua havia d’arribar des del pou , nou de trinca, Serra d’Ador. Es va fer una tuberia unint el pou i el Collao.

2-Si fem cas a la informació que apareix en Internet anunciant la venda del PAI ,l’aigua de que disposa és- l’aigua d’obra-.¿ d'on li arriba ?¿Li ve per l’ermita ?

3-El dia 19 de desembre de 2.008 ,en un plenari extraordinari i urgent en el que l’oposició no tenia informació, s’aprovà la modificació nº 2 d’eixe PAI que , entre altres coses, demanava la construcció d’un dipòsit .

4-En l’últim plenari es despenja el senyor alcalde anunciant que els 163.000€ del segon pla Zapatero aniran destinats a la construcció d’un dipòsit adossat al que ara tenim ( enfront de la piscina) i jo em pregunte: ¿ este dipósit serà el que necessitava el Collao?

Ho dic perquè la població que tenia Ador en 1976 era de 1.340 habitants i en aquest moment ( si fem cas al que ens diu la Diputació ) és de 1.380 habitants.

Necessitat d’un nou dipòsit , hui per hui ,no en tenim. Som els mateixos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

EL SENYOR ALCALDE AMAGA MOLT ,MOLTÍSSIMA INFORMACIÓ ALS CIUTADANS.