2/3/10

RESUM PLENARI 29/01/10 (i 2)

Quart punt
RATIFICACIÓ SOL•LICITUD D’INCLUSIÓ OBRES RURALTER 2.010.

Es tracta de sol•licitar a l’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària cinc subvencions per realitzar les següents obres:
1ª.- Acondicionament de l’Escola Municipal d’Ador “l’Escoleta”, amb un import de 4.460,26 €.
2ª.- Acondicionament de l’Agència de Lectura d’Ador (climatització i ampliación de prestatgeries), amb un import de 12.090,30 €.
3ª.- Restauració Capella de la Comunió de l’Església Parroquial d’Ador, amb un import de 90.000 €.
4ª.- Adquisició de mobiliari per a actes festius (entaulat, taules i cadires), amb un import de 24.332,35 €.
5ª.- Memòria referente al projecte WIFI per Ador, amb un import de 30.776,66 €.
Estes subvencions les donen a tots els pobles per igual i són ajudes de la Unió Europea (RURALTER-LEADER) i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Quint punt
DECRETS DE L’ALCALDIA.

En aquest punt ens presenten, entre resolucions, decrets i adjudicacions un total de 27, farem una xicoteta referència als més importants i si algú té interés en conéixer amb més profunditat qualsevol d’ells, que contacte amb els regidors de Gent d’Ador.
Resolució de l’Alcalde que adjudica sense publicitat a una empresa anomenada AGEVAL,S.A. la instal•lació de producció de calor, distribució i acumulació, amb una quantitat de 76.881,37 €, I.V.A. no inclós. Aquesta obra correspon a la segona fase de la Piscina. Ara que ja està feta la instal•lació ens ho comunica. ¿Per què el Sr. Alcalde actua d’esta forma? Serà legal però, ¿acàs hi ha alguna cosa que amagar?
Una altra resolució de l’Alcalde que adjudica sense publicitat a una altra empresa, LORENZO FERNÁNDEZ S.A., la instal•lació de climatització de vestidors i ambient, amb una quantitat de 66.521 €, sense I.V.A. Correspon a la segona fase del cobriment de la piscina. Igual que l’anterior, ara, sense més, ens ho comunica. El grup municipal Gent d’Ador si governara mai ho faria així, la publicitat i la transparència seria la seua norma.
Resolució mitjançant la qual el Sr. Alcalde nomena a la nova funcionària de l’Ajuntament d’Ador que ha acreditat que reuneix els requisits en la convocatòria com Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, Grup A2, Escala Administració Especial, Subescala Tècnica.
Resolució que autoritza el Sr. Alcalde el canvi de titularitat de la Residència BALCÓ DE LA SAFOR, a favor del Centro Terapéutico EL BALCÓ DE LA SAFOR. Pareix ser que canvia la titularitat i no l’activitat, ja que esta depén de la Conselleria.
Decret sol•licitant una subvenció a la Diputació de València PPOS-2.010 de 60.000 €, per reformar l’edifici de l’Ajuntament.
Decret sol•licitant una subvenció a la Diputació de València PLA DE CAMINS, de 85.000 €, per: PAVIMENTACIÓ CAMINS COLLAO I LES PLANES.
Decret per aprovar la factura corresponent a l’execució de les obres ADEQUACIÓ I MILLORA POLIESPORTIU MUNICIPAL PISTES DE TENIS, per un import de 17.647,06 €.
Decret per sol•licitar a la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania una subvenció per a portar a terme els treballs de “ INSTAL•LACIÓ PORTES ACCESSIBLES EN LA CASA CONSISTORIAL” pressupostats en 2.560 €, I.V.A. inclós.

RESUM REALITZAT PEL GRUP MUNICIPAL GENT D’ADOR