14/3/10

PREGUNTES PLENARI ORDINARI 29 GENER 2.010 (1)

Abans de començar a llegir les preguntes vull recordar al Sr. Alcalde que encara estem esperant la resposta a tres preguntes que li formulàrem el Plenari celebrat el mes d’Abril del 2.009, ja fa 9 mesos, complisca la seua paraula i l’obligació legal i democràtica de respondre.
Des del Plenari de juliol de 2.009 estem esperant que ens ensenye les factures que ha pagat amb els diners del Gran Prix.
El mes de juny de 2.009 registràrem a l’Ajuntament un escrit demanant-li la convocatòria d’una comissió per col.laborar a solucionar el conflicte entre veïns del barri, on afectava també possibles propietats municipals. Ja fa 7 mesos i li demanem de nou que conteste.
Malgrat el menyspreu que sofrim, continuem preguntant:

PRIMERA PREGUNTA.

EL PAI DEL COLLAO ÉS VEN.

9.800.000 €, a 315,41 € el m2 i una superfície total de 3,11ha.,on es poden construir 312 vivendes plurifamiliars de planta baixa més tres altures. Aquestes dades i més aparéixen a la pàgina web: www.miparcela.com i corresponen a la venda del PAI. ADOR FOSCH.
Recordem que este PAI, el va adjudicar l’Ajuntament d’Ador el setembre de 2.005 amb un termini d’execució de 5 anys, actualment, encara que parega mentida, l’Agent Urbanitzador disposa de tres anys per acabar-lo.
Després d’haver sofrit tantes molèsties, ruido i trànsit de camions, ara ens trobem en què està parat i mal d’arrencar.
Sr. Alcalde, el grup municipal de Gent d’Ador i molta més gent, no entén ni la necessitat ni la finalitat d’aquest PAI. No entén la deforestació, ni la desfeta mediambiental i sobre tot la facilitat legal amb la que s’ha arrassat un montaña plena de vida convertint-la en una pedrera.
Sr. Alcalde, veïns del nostre poble involucrats per vosté en este projecte, sofriran les consequències d’esta situació, ¿què han de fer per defendre els seus interessos?.
Sr. Alcalde, vosté és, juntament amb el seu grup polític, el responsable de l’actual situació de la muntanya del Collao, per tant, li preguntem:
1r.-Diga’ns la situació real i legal del PAI ADOR FOSCH.
2n.-¿Acceptarà més prórrogues?
3er.-¿Pensa intervindre? ¿Com i de quina manera?
4t.- ¿Què passarà amb la zona esportiva-recreativa que va cedir l’Ajuntament?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pregunteu-li en el proper plenari a l'alcalde, ón estan eixos 20000 euros que pretenia traure en 2010 dels drets d´examen, si es presenta una persona per oposició crec jo que va clar...

Anònim ha dit...

Em fan gràcia les preguntes que feu últimament. És impossible que hagen ixit de Gent d'Ador .Busquen la mateixa informació que l'enquesta que ens passà l'alcalde en vespres electorals.
( Fa 4 anys. )
La pregunta diu : ¿ Creus que el senyor alcalde amaga informació? . Opinió meua : en aquest poble passa igual que al conte “ El traje nuevo del Emperador “.Tothom veu que l'emperador va nuet, però calla.( Cadascú té els seus motius ). Tard o d'hora apareixerà el xiquet que diga : ¡ va nuet !

Anònim ha dit...

els veins del poble demanem que pregunteu al alcalde per els papers de la cantera de cehimosa.

perque no parleu d'el tema desde el 2008, cuan estigué el seprona al ajuntament?

també gent d'ador te interesos o amics amb cehimosa?

que por teniu de tractar este tema?

prou ja de no fer res desde la oposició per aclarir el tema de la cantera!!

com vosaltres digueu, els vots van per a qui fa per el poble, sense deixarse al armari ningún tema.

gracies

el blog está molt bé, continue aixi, ens fa falta que algú ens informe com feu vosaltres.

Anònim ha dit...

Levante-EMV.com » Comarcas El alcalde de Cullera coloca de animador juvenil a su sobrino con un sueldo de 1.428 euros

Ernesto Sanjuán (PP) contrata al familiar para ese puesto a pesar de que tiene estudios de Derecho

Aquesta noticia s'ha publicat hui 7 d'abril al diari levante. Mira per on, em pareix familiar! i que passa al nostre poble? el enxufisme que sofrim aci no el podem denunciar també? jo no se de lleis, però vosaltres, gent d'ador m'agradaria que em diguereu si això és legal i pot enxufar a tots els d'ell pel morro. I si no ho pot fer, que fem que ningú diu ni "mu".

Gracies