3/4/10

PREGUNTES PLENARI 29/01/10 (i 4)

SISENA PREGUNTA.
TRANSIT DE CAMIONS PESANTS.

A la rotonda del polígon industrial d’Ador, camí de La Canaleta, hi ha un senyal que prohibeix la circulació de camions de més de 3,5 tones. Observem que per allí passen camions d’un tonatge molt superior que de segur faran malbé el quitrà del camí recentment asfaltat.
Sr. Alcalde, ¿Què transporten els camions?
¿Estan controlats els abocaments?
¿Tenen els permisos i l’impacte ambiental corresponent?
¿ No caldria controlar la velocitat per evitar accidents?

SETENA PREGUNTA.
AL.LEGACIONS REBUTJADES.

El 27 d’agost de 2.007, es van presentar al registre general de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge més de dues-centes al.legacions de veïns d’Ador contra la construcció d’una Estació de Transferència i de valoració de RCD, concretament una trituradora de residus de la construcció, que s’havia de construir al polígon industrial d’Ador.
Pareix ser que dita planta està construint-se i encara estan esperant que algú, La Conselleria o l’Ajuntament, es molesten en contestar. Per què s’ha menyspreat a tants ciutadans d’Ador?
Sr. Alcalde, si el Polígon Industrial, a hores d’ara, sembla que no té aigua, ni electricitat, ni depuració d’aigües residuals, ¿com és que estan construint la planta transformadora de residus.
¿El Polígon Industrial d’Ador ha sigut recepcionat per l’Ajuntament? Li demanem el document corresponent.
¿Disposa l’empresa constructora de l’obligatori permís d’obra? Aprofitem i li demanem la documentació pertinent.

PREGUNTES BREUS DE GENT D’ADOR.
Està clar que eixe macro-residencial de MONTE CORONA té excés d’aprofitament, això vol dir que s’han construït metres que corresponen a altres solars o terrenys del poble i que ha hagut de fer-se escriptures cedint el seu aprofitament a favor d’este residencial i el terreny a favor de l’Ajuntament.
Sr. Alcalde, ¿ha variat el registre de bens municipals com a consequència d’esta construcció?