7/4/10

SOBRE EL TERRER

L'altre dia rebérem al nostre correu electrònic el següent escrit al que contestem més avall:

FA JA MES D'UN MES ENTRAREM UN COMENTARI AL VOSTRE BOLG, ERA SOBRE -LA CANTERA DE ADOR- O -EL TERRER- COM DIGUEM AL POBLE.

JA ENS DIGUEREN QUE EL TEMA DE LA CANTERA ES 'TABÚ' TANT PER AL PP, COM AL PSOE, I COM PODEM COMPROBAR, JA QUE NO HEU PUBLICAT EL NOSTRE COMENTARI AL BLOG, ES AIXI.

QUE PASA AMB LA CANTERA?

PERQUE DESDE JUNY DEL 2008, CUAN EL SEPRONA ESTIGUÉ AL AJUNTAMENT D'ADOR PER LA DENUNCIA FETA PER L'AJUNTAMENT DE ALFAHUIR CONTRA LA CANTERA, NO HEU TORNAR A PARLAR DEL TEMA DE LA CANTERA?

PERQUE NO HEU PUBLICAT EL COMENTARI QUE FEREM AL VOSTRE BLOG?

VOSALTRES TAMBÉ TENIU AMISTAT O INTERESOS AMB CEHIMOSA?

VOS DEMANEM QUE NO DEIXEU PASAR MES TEMPS,

- PREGUNTEU AL ALCALDE PER ELS PAPERS DE LA CANTERA
- EXIGIU RESPOSTES A: COM ACABÁ LA DENUNCIA D'EL AJUNTAMENT D'ALFAHUIR?, EL MUNDO VA PUBLICAR FA UNS DIES UN NOU ARTICLE SOBRE EL TEMA
- ALGUNS VEINS D'ADOR ANEM A MENETJARMOS PER A MENETJAR ESTE TEMA I ALTRES QUE ENS INTERESEN.
- DEMOSTREU QUE ES PREOCUPEU PER EL BÉ DEL POBLE, I TAN COM PARLEU D'EL COLLAO, O DE LA CANALETA, ETC... PARLEU TAMBÉ DEL TEMA DE LA CANTERA.

I JA ENS EXPLICAREU PERQUE EL COMENTARI NO APAREIX AL VOSTRE BLOG JA!!

I TAMBÉ ENS DIREU PERQUE DESDE EL 2008 NO HEU TRACTAT ALTRA VOLTA EL TEMA D'EL TERRER?

PUBLIQUEU EL TEMA AL BLOG JA O TINDREM LA PROBA DE QUE, AL FI, SOU COM JUANVI O PAREGUTS.

ADOR PER A TOTS!


P.D.: NO TOT HEU FEU MAL, EL BLOG ESTÁ BÉ, GRACIES PER INFORMARMOS I PER PUBLICAR EL PLENARIS, ETC..
CONTINUE AIXI, PERO NO DONEU L'ESQUENA A CERTS TEMES D'INTERES PER AL POBLE, O DONA QUE PENSAR... I MAL, VAL?


GENT D'ADOR CONTESTA:

Al plenari celebrat el dia 24 d'abril de 2.008, el grup municipal de GENT D'ADOR preguntà al Sr. Alcalde per l'informe SEPRONA ( si entreu al nostre blog podeu llegir la pregunta completa).
Aconseguit l'informe pels nostres medis (l'Ajuntament d'Ador mai ens informa), observàrem greus irregularitats que sense que ningú ens diguera res, immediatament les portàrem al Plenari.
Com ja sabeu tres mesos més tard el Sr. Alcalde es molestà en contestar (si busqueu també està la resposta al nostre blog). Ens diu que tot està correcte que no hi ha cap irregularitat de ninguna classe, més encara, s'atrevix a dir-nos que si en trobem alguna, la nostra obligació es posar-la en coneixement del Servei d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Ador.
La resposta del Sr. Alcalde no ens ha deixat satisfets, segons el SEPRONA, sí que hi ha irregularitats i greus, nosaltres no tenim ni ens dóna ningú cap informació més, si vosaltres, preocupats pel tema, sabeu d'alguna il.legalitat o irregularitat poseu-se en contacte amb nosaltres i ràpidament les portarem de nou al Plenari.
Que insinueu que nosaltres tenim interessos o amistat en Cehimosa, és com a mínim, indecent, tota la gent que formem GENT D'ADOR, no estem per afavorir a amics ni a ningú, sols estem per obrir els ulls a la gent d'Ador, i que vegen que l'únic responsable de totes les empastrades fetes a Ador, aquelles que es veuen i les que no, sols tenen una firma i esta és la de l'actual Alcalde, puix ja fa 23 anys que mana.
Que ens amenaceu o ens compareu amb Juanvi diu molt poc de vosaltres i per eixe camí no arribareu a enlloc, i menys encara menyspreant a Gent d'Ador, a persones que estem treballant pel poble, perdent temps d'oci o d'estar amb la família, a canvi de no res, sí, sí, de no res, però com es diu molt bé al nostre blog: SOLS DEMANEM RESPECTE I BONA EDUCACIÓ.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que tots estem lluitan per la mateixa causa: posar en claretat els assuptes foscos que es donen a l'Ajuntament d'Ador. En principi a mi em sembla que per banda de Gent d'Ador no hi ha cap, de moment, que estiga interessat en agafar el poder per interessos personals( i si es així tard o prompte es descobriràn i seran els veïns i companys del grupo el faran eixir), sino més bé per intentar aconseguir vivir a un poble democrátic, lluitar per una major calitat de vida i per reactivar l'economía sostenible d'aqueste muninipi.
El que pense que realment ajudaria moltíssim a aquest grup es que s'incorporara gent critica, como tú i altres que també escriuen al blog ,i que vegeu clar el que esta passant. Prompte seran les eleccions i a aquest grup li fa falta gent amb ganes d'acabar amb això,encara que no tingam res que veure amb la política, ni massa temps per a dedicar-li, pero sabem que ho hem d'intentar i que nosaltres no ha de quedar.

Unknown ha dit...

PER FI, I DESPRES DE NOMENAR CEHIMOSA I JUANVI PUBLIQUEU EL NOSTRE COMENTARI DEL 15 DE MARÇ, HEU FEU EN ABRIL, I EL NOSTRE MAIL SOBRE EL TEMA.

ACLARIR COSES ENS VINDRÁ BÉ, SEGUR!

AIXI QUE...

QUE QUEDE CLAR: EN NINGUN MOMENT HEM AMENAÇAT NI FALTAT. FINS QUE NO FEREM COMENTARI PER MAIL SOBRE CEHIMOSA NO PUBLIQUEU RES AL BLOG, ENCARA QUE FEIA JA 1 MES QUE S'ENVIÁ UN COMENTARI AL BLOG, D'EL 15.03 I EL PUBLIQUEU EN ABRIL!!

NO MAREJEU AMB EL RESPECTE I LA EDUCACIÓ, NOSALTRES NO HEM FALTAT, I CONTESTEU A LES PREGUNTES QUE VOS FEM:

1.- PERQUE NO HEU DIT RES DEL TERRER DESDE EL 2008.
2.- SI SABEU DESDE ENTONCES QUE HI HA GREUS IRREGULARITATS, SEGUN EL INFORME D'EL SEPRONA, PERQUE NO FEU RES? (JA FA 2 ANYS!!)
3.- QUE DIGAU SI CONEIXEM ALGUNA IRREGULARITAT PER A POSARMOS EN CONTACTE AMB VOSALTRES, SI QUE ES 'INDECENT' JA QUE HEU SABEU DESDE FA 2 ANYS I NO FEU RES.
4.- SI SABEU DE IRREGULARITATS RESPECTE A LA CANTERA, PERQUE NO HO DENUNCIEU AL JUTGE???
5.- ACTUEU I AIXI NINGÚ PODRÁ PENSAR QUE TENIU ALGO QUE AMAGAR.
6.- LLEGIU BÉ I VOREU QUE VOS ANIMEN A CONTINUAR I VOS DONEM LES GRACIES PER EL BLOG I PER LA VOSTRA FEINA.

REPETIM: GRACIES PER EL BLOG, FA MOLTA FALTA SABER LO QUE PUBLIQEU SOBRE ELS PLENARIS.

PERQUE NO PUBLIQUE AL BLOG COPIA DEL INFORME SEPRONA HEU ACONSEGUIT?

ESPEREM VEURE MOVIMENT RESPECTE AL TEMA, SI NO PODREM PENSAR LO QUE MOS SEMBLE, O NO?

Anònim ha dit...

la veritat es que la teua actitud a mí em sembla poc respetuosa, a lo millor no es la teua intenció, pero de veres, que ho sembla. Jo no pertany a Gent d'Ador, encara que em sent propera a d'ells i comparteix allò que escriuen, però hem de cuidar un poc les formes, doncs si no poc li tindrem que dir a Sr. Alcalde-
A mi també m'agradaria saber qué passa amb el terrer, pero pense que si no han fet més serà perque ho tindran dificil i que no està demés que insistim i forcem per a que Gent d'Ador ens done més informació.

Anònim ha dit...

POT SER ELS COMENTARIS FOREN MASA 'PICANTS' NO MES VA SER PER FORÇAR I ACONSEGUIR VEURE EL TEMA AL BLOG. PERSONALMENT JA ME DISCULPAT PER MAIL AMB GENT D'ADOR, PERO AIXO NO CANVIA LES COSES. EL GRUP DE LA OPOSICIÓ NO HA FET RES DESDE 2008, A PESAR DE VEURE AL INFORME D'EL SEPRONA "GREUS IRREGULARITATS", HI HA QUE DENUNCIAR AL JUTJATS.I NO DEIXAR PASAR EL TEMA, CADA DIA QUE PASA CONTA.

Anònim ha dit...

Hola, primero agradecer el esfuerzo del traductor, algunos nos sentimos mas comodos en castellano y nos cuesta entender mucho el valenciano escrito.

queria comentaros que a mi tambien me preocupa, y mucho, el tema de la cantera, los camiones pasan por delante de la escuela, no tienen señales que les indiquen 20 km/h ni al subir ni al bajar. no hay ni paso cebra para cruzar y llevar al niño. los municipales van todos los dias pero ... cualquier dia pasara una desgracia.

si ademas es verdad que la cantera puede ser ilegal, lo que faltaba!

me gustaria que respondierais a la entrada sobre 'el terrer' y nos conteis exactamente que haceis con ese tema.

la persona que escribe no os insulta ni os falta el respeto, es picante como dice, pero..

si se disculpa y ademas os vuelve a pedir que contesteis a los temas que os plantea.

al dia de hoy no habeis aclarado nada sobre sus consultas.

espero no molestaros, gracias por vuestra labor,

Anònim ha dit...

fa uns dies, al meu correu, algú en deixa una copia del informe que el seprona va fer sobre el terrer en febrer 2008. es increible que desde entonces les autoritats (seprona, conselleria medi-ambient, etc..) no han fet res.

també pareix increible que els regidors de gent d'ador diguen que el tenen, que el llegiren en el seu dia i tampoc han fet res!!

el informe dèl seprona diu entres altres coses:

- carece de licencia medio ambiental
- carece de plan de rehabilitacion
- carece de...
- posible invasion via pecuaria

i aixi mes...

perqué gent d'ador no presenta una denuncia al jutge basanse en eixe informe, els regidors del psoe de alfahuir si anaren al jutjats hara fa 2 anys. a qué espera la oposició d'ador.

la cosa fa olor

fins i tot el diari 'el mundo' escriu fa uns dies 'posible multa a cehimosa de hasta 300.000 €!!!

esperem moviment i accions, per a apojarles i colaborar