16/6/11

DISCURS D'INVESTIDURA DE JOAN FAUS COM A ALCALDE D'ADOR



Senyores i senyors, bon dia a totes i a tots.

Vull fer-los partíceps de l’emoció i de l’orgull que experimente en estos moments, en esta sessió plenària de constitució de la nova Corporació municipal i de la investidura com a Alcalde d’Ador.

També vull donar les gràcies a tots els que han confiat amb mi i amb el grup de persones que conformem Gent d’Ador, als que ens han votat i als que no, per la seua participació democrática el dia de les eleccions i el comportament cívic que van demostrar.

Emoció per compartir amb tots vostés uns moments tant solemnes i protocolaris com, alhora, carregats de sentiments que ningú de nosaltres no pot amagar; i orgull per presidir l’ajuntament d’Ador i treballar per a tots sense distinció, des del lloc que han decidit democràticament els veïns i veïnes d’este poble i els seus representants.


Tinc una gran confiança en les possibilitats d’Ador i vull, des de ja, aportar noves idees per a contribuir a fer-les realitat amb l’ajuda de tots.


Durant la campanya electoral vaig adquirir uns compromísos amb el poble, uns compromísos que hui, com a Alcalde, reitere públicament:

• És voluntat meua i del meu equip governar Ador molt a prop de la gent, escoltant les seues inquietuds, fent meus i del meu govern els seus suggeriments, tenint en compte les seues crítiques i els seus consells per a una millor governació del poble; vull governar
per a les persones del barri,
per a les persones del raval,
per a les persones de les cases
noves,
per a les persones de la plaça,
per a les persones de la carretera,
per a les persones del barranquet,
per a les persones de l’edo,
per a les persones de l’ermita
i també
per a les persones de Montecorona, en definitiva per a totes les persones d’Ador.

• En consequència, em propose presidir un Govern municipal amable, que treballe en benefici de tots els veïns i veïnes, sense sectarismes ni exclusions.

• Conformaré un Govern municipal comptant amb tots els regidors electes de Gent d’Ador, i des de la responsabilitat, fer més pròsper, més humà i més modern el nostre poble.


Sóc una persona convençuda que la pluralitat enriquix, el paper de l’oposició és molt important, la participació i la responsabilitat també ha de ser compartida, en este sentit demane als regidors de l’oposició treball, esforç i col.laboració.


Els veïns i veïnes d’Ador ens han triat com a representants seus per a que posem tota la nostra voluntat, tota la nostra capacitat, i tot el nostre esforç en servir-los des de l’administració local d’una manera adequada, àgil i transparent.

Per això, reitere hui de nou el meu compromís de fer de l’Ajuntament d’Ador, un ajuntament transparent i fort, fort en defensa dels interessos de totes les persones que viuen al nostre poble.

A més, esta legislatura que hui comença considere imprescindible incorporar noves fòrmules de gestió a diversos àmbits de l’administració local i al quefer diari d’esta institució que agilicen veritablement i d’una manera eficaç la gestió de l’Ajuntament.

Les persones sempre han de ser la nostra màxima prioritat i ací estem per a servir-les des de l’últim treballador fins a l’Alcalde.

Senyores i senyors regidors: encetem quatre anys molt il.lusionants, d’un treball intens i constant ; anys en què, al meu entendre, Ador té per davant grans necessitats que hem d’acometre a partir de hui mateix, som conscients de les dificultats econòmiques i socials que estem sofrint, no ens queda altra que començar a combatre esta situació desde la imaginació, la iniciativa i la dedicació.

Per tot el que acabe de dir, aprofite l’ocasió per demanar la col.laboració de totes aquelles persones que voluntària i desinteressadament vullguen participar amb l’objectiu de facilitar el treball del nou ajuntament. Estic convençut que amb les aportacions, amb el treball, i amb l’esforç de tots, podem aconseguir-ho.



Senyores i senyors regidors, tenim molta faena per davant i, els dic més: crec sincerament que estem al principi d’una legislatura que serà excel.lent, Excel.lent per a Ador.

Tots tenim oficialment des de hui un paper que desenvolupar: l’Alcalde, els grups municipals amb representació en este Plenari i també i crec que d’una manera molt destacada, la societat civil d’Ador.

Jo, abans de finalitzar el meu parlament, vull demanar-los a tots, que s’actúe amb lleialtat, lleialtat institucional, imprescindible per al bon funcionament de la institució i, en conseqüència, del poble; i també amb responsabilitat, que entenc que és el que ens exigeix el poble, el que ens exigixen les persones.

En definitiva: col.laboració lleial, responsabilitat i sentit comú, perquè el que està en joc, per damunt de qualsevol altra consideració partidista o ideològica, és el benestar dels nostres administrats, que són els veïns i les veïnes d’Ador, que tan orgullosos estem de representar i de servir.

Moltes gràcies i bon dia a tots i a totes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encantaria llegir els discurs de l'ex-Alcalde (collons quin gust dir això pensava que ho no diria mai!) per comparar-lo amb el del nou ALCALDE (a qui li sàpiga mal ho senc però així és la democràcia) i per vore que va dir Juanvi, desgraciadament no vaig poder assistir a l'acte per un compromís cívic de defensa de l'ensenyament públic que prou estem patint, molta sort!

Anònim ha dit...

Jo també crec que serà una legislatura excel.lent