21/6/11

PLE EXTRAORDINARI

El proper dijous, 23 de juny, a les 20,00 hores, i al saló de plens de l'Ajuntament d'Ador, es celebrarà Ple Extraordinari amb el següent ordre del dia:

1-Aprovació si s'escau de l'acta del plenari anterior.
2-Periodicitat de les sessions dels plens.
3-Creació de la Junta de Govern.
4-Nomenament de representants en organs colegiats.
5-Nomenament Tinents alcaldes i delegacions alcaldia.
6-Comissió especial de comptes.
7-Constitució grups polítics municipals.
8-Nomenament tresorer/a.
9-Incompatibilitat regidors.
10-Festes locals 2012.
11-Informe alcaldia.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

De passada canvieu "l'equip de govern" de la pàgina web! jijijjiij

Anònim ha dit...

Quina pega li trobes als moderadors d'aquesta pàgina? Encara no has aceptat que ja maneu, de moment hi ha 4 anys per davant. Tal vegada te'n adones en un temps que desprès de 24 anys ha arribat la democràcia. Deixeu fer i si ho feren mal, també criticaria, però de moment , ninguna queixa.

Anònim ha dit...

Eh, pero que jo no he criticat! simplement he apuntat pq encara no s'ha canviat l'ajuntament de la web www.ador.es

Anònim ha dit...

Acabe de llegir al diari Levante la notícia de l'acord entre mossèn Vicent i la nova Corporació i em sembla molt encertat. El actes religiosos de l'església són una cosa i els de l'ajuntament una altra. Els que organitza l'església o els seus fidels són, sobre tot, per honorar Déu i els sants, i pel seu caràcter de celebració religiosa, deuen estar presidits per les autoritats religioses, encara que en ells poden participar-hi totes les persones del poble, siguen o no creients, amb el respecte que tots ells es mereixen.
Els que organitza l'ajuntament, haurien de ser exclusivament civils i també, com els altres, s'organitzen per a tothom, siguen o no creients, per tant és lògic que qui les represente siguen autoritats civils i no religioses, de la mateixa manera que qui presideix un acte militar és un militar, qui presideix un acte a la Universitat és el seu Rector, qui presideix els actes de la Generalitat és el seu President, qui presideix un acte de la Unió musical és el seu President o quan és un acte escolar és el seu Director o Directora. Això no lleva que tant a uns actes com a altres es conviden entre ells: per amistat, per respecte o simplement perquè vol fer-ho qui presideix l'acte.
Tampoc açò no lleva, com diu Joan, que tant un estament com l'altre col·laboren per millorar els seus actes i de la mateixa manera que el mossèn hi participa en les festes que organitza l'ajuntament, com un veí més, l'alcalde o els regidors també ho poden fer com a un altre veí en els actes religiosos.
Al Cèsar el que és del Cèsar i a Déu el que és de Déu. O com diu la dita popular: "Cadascú en sa casa i Déu en la de tots"