19/6/11

ENTREVISTA A JOAN FAUS

Gent d'Ador ja apareix als diaris. Si voleu llegir una entrevista del molt Ilustríssim Senyor Alcalde, ho podeu fer seguint este enllaç:
Gandia express.

Els canvis ja van notant-se, i això que només portem dos setmanes al front. La propera setmana hi haurà Ple Extraordinari, i serà per la VESPRADA! Ja vos informarem.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per favor que algú diga alguna cosa del DVD conmemoratiu de la visita de la mare de Deu dels desemparats!

A ma casa hi ha una còpia i la meua sorpresa va ser quan l'altre dia vaig anar a vore el video per a recordar el emotiu cap de setmana de setembre i en vore el video vaig plorar però no per l'emoció de vore a la geperudeta!

Com una persona que hauria de ser responsable, es gasta els nostres diners que ens costen tant de suar, en un DVD que conmemora com va viure Juanvi i la seva familia eixe cap de setmana??! Ah, i molt de passada, apareix gent del poble! Fins i tot hi existeix un moment que talla a l'alcaldessa de palma!

Es molt fort i que ho paguem nosaltres encara més! Denuncie aquest acte de irresponsabilitat!! estic indignat! menys mal que aixó no tornarà a passar, espere!

I el que em sembla més fort, que fins a aquest moment, no havia escoltat dir res a ningú sobre eixe DVD! Una vergonya!

Anònim ha dit...

Si et dic que eixe vídeo no ix dels teus diners ,que es un detall meu per a l'exalcalde,que ho paga la meva empresa?Segueixes indignat?
Espere la teva denuncia.

Anònim ha dit...

Que li te que agrair la teua empresa al ex-alcalde?.
A les persones del poble res.

Anònim ha dit...

Aixo no teu creus ni tu detalliste!!!!!

Anònim ha dit...

He llegit la entrevista de Joan, ens tindrà que explicar les coses ben fetes del ex, jo no les trobe.
En quant a la qüestió económica, com es possible que encara no sabeu quina es? Quin empastre hi ha en l'Ajuntament.
Sé que aneu a fer les coses ben fetes. AVANT

Anònim ha dit...

Si es deveres lo que estic llegint, aço fa olor a podrit. Com no em tinc que creure lo del cas Gurtel! Ningú dona duros a quatre pessetes. Què haurà tret aquest empresari? Menys mal que sols amb dos setmanes de nou govern es respira mijor, jo ja he notat canvis, molts canvis. Per fi ha arribat al meu poble la democràcia! Ara falta la auditoria.

Anònim ha dit...

Me parece muy poco respetuosos los comentarios a la Virgen de los Desamparados nuestra Patrona, y que el cura apoye a esta gente.... INDIGNANTE Y LAMENTABLE