16/10/11

RESUM PLENARI 28-29-2011 (i 2)


Al sisé punt el grup GA va votar a favor de la incorporació del poble a la Mancomunitat de Municipis de la Safor; mentre que el grup del PP es va abstindre. Es curiós este vot, perquè si foren coherents deurien d'haver votat en contra, ja que som l'únic poble que no forma part d'este organisme per decisió d'ells, i més curiós és encara quan Juan Vicente Estruch és Jefe d'adminstració de la Federació Valenciana de Municipis i Provincies. 

Al seté punt es va triar com a Jutjessa de Pau a Bàrbara Estruch.
El grup del PP es va abstindre.

Al huité punt s'aprovaren la constitució de les Comissions Informatives d'Hisenda, Cultura i Urbanisme. Però la creació d'estes comissions no es va fer a petició de l'oposició, no, sinó per iniciativa de l'equip de govern, simplement perquè ho marca la llei, i este govern respecta i compleix la llei. Abans no s'havien constituït mai, encara que ho demanara l'oposició. Però tots ja sabem masa bé que un principi de l'anterior govern del PP era: "a l'oposició ni aigua, i menys encara, informació". Tot açò va a canviar a partir d'ara.

Al punt nové s'aprovaren els Decrets de l'alcaldia.

En precs i preguntes, el portantveu del PP va fer tres preguntes. Tres preguntes que foren contestades en l'acte, i no tres mesos després, en un paperet on es deia qualsevol cosa menys contestar lo que se li preguntava, com recordareu passava en la legislatura anterior. A més a més no hi havien més preguntes perquè qualsevol regidor del PP, quan té algun dubte, va al despatx del sr. Alcalde i este li resol el problema al moment, no com abans.
La primera pregunta fou referent a l'ordre seguit en els nínchols del cementeri, perquè al paréixer es va alterar eixe ordre per un error del sr. Alcalde. El sr. Alcalde es va excusar i va demanar disculpes atribuint el seu error a la falta d'experiència. Ara ja està solventat.
Després es va preguntar per què s'havia tancat el   . El sr. Alcalde va respondre que s'havia tancat perquè l'abocador se n'havia eixit de mare. Ací venia gent de tota la Safor a abocar deixalles i de tot, i això no es podia consentir. Els mateixos treballadors de J. Lerma deien que treien més contenidors d'Ador que de Gandia. I això ho pagàvem els d'Ador. Eixa és la raó per la que s'ha decidit tancar. Si algú del poble vol tirar alguna cosa el que ha de fer és cridar per telèfon a J. Lerma i li diran quin dia i a quina hora passaran a arreplegar-ho. Aleshores, el que cal és deixar-ho a la porta de casa que ja vindran a endur-se-ho.
La tercera pregunta va ser per què estava tancada la piscina. Esta pregunta anava dirigida a Josep Ferrer, el regidor d'esports, però va ser el sr. Alcalde qui va contestar en primer lloc: la piscina està tancada, simplement, perquè no la podem mantindre. Les despeses, en lo que portem d'any fins setembe, són de més de 84.000 €. Com comprendreu és una càrrega insuportable per a les buides arques de l'Ajuntament. També es va informar de que s'estan fent negociacions amb diferents empreses per a veure si alguna vol fer-se càrrec de la piscina. Segons informaren, amb alguna les negociacions ja estan ben avançades. Després Josep va introduir una dada significativa: el preu d'un producte que s'utilitza en l'aigua de la piscina el govern anterior estava pagant-lo a 2,97 € el quilo; ell l'ha aconseguit per 0,90 € el quilo.
Açò és una prova clara i contundent que demostra la diferencia entre el que passava abans i el que passa ara. Abans, les prioritats del sr. Alcalde eren molt diferents a les de l'actual. Abans primaven l'Àrea 11 de Salut, la Federació Valenciana de Municipis i la presidencia d'ADDER per davant de l'Ajuntament, ja que tot allò donava molt més prestigi que ser alcalde d'un poblet, lo que va portar a que l'Ajuntament estiguera completament abandonat. Temps tindrem d'anar demostrant-t'ho

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem satisfets de la informació.
El abandono de l'Ajuntament son responsables Juanvi, el secretari i totes les persones que treballen alli. No cobren del poble tots el mesos?.Tenen obligació de fer la seua feina i el que no la fa al carrer.

Anònim ha dit...

En el punt 6 Mancomunitat de Municipis de la Safor sabràs si tu eres coherent que 5 vots contra 4 vots no es pot traure res no?

Anònim ha dit...

Sobre el tema que s'ha baixat el preu en el producte de la piscina,sempre el mes barat no resulta mes rentable.