10/8/07

DEMANDES A L'AJUNTAMENT

Valentín Gregori Gregori, portaveu del Grup Municipal Gent d’Ador, a l’Ajuntament d’Ador, i en representació del mateix,

EXPOSA

Que després del darrer plenari extraordinari de la corporació municipal, i havent plantetjat des del Govern Municipal que presentarem una oferta per participar en la gestió municipal, el Grup Municipal Gent d'Ador vol plantejar-li al Sr. alcalde les següents consideracions:

Des del nostre grup municipal, pretenem complir amb el paper que la ciutadania va decidir, realitzant un treball ferm, constructiu i si ens donen oportunitat, de col·laboració amb el govern municipal, motiu pel qual hem decidit presentar-li les següents propostes:

- Periodicitat de les sessions del ple: El nostre grup va propossar que la periodicitat dels plenaris fora cada 2 mesos i en horari de 20.00h, per tal de facilitar tant l'assistència dels regidors dels dos grups municipals, com també de la gent del poble.
L’equip de govern va dir que l’estudiaria i que en el proper plenari ens diria alguna cosa.

- Comissió de Govern: Tal com es va dir en la sessió d'investidura, el nostre grup municipal sol·licita formar part de la mateixa, ostentant alguna de les Tinències d'Alcaldia, ja que seria una manera molt positiva de visualitzar la voluntad política participativa de l’actual equip de govern.

- Creació de comissions informatives: Havent-se produït la delegació de l'alcalde de part de les seues funcions en diversos membres corporatius que ostentaran regidories (hisenda, cultura, educació, festes, urbanisme, agricultura, esports, joventut, servicis socials, dona i majors), demanem la constitució de les comissions i, com no podria ser d’altra manera, formar part de les mateixes.

Aquesta demanda es imprescindible per a poder col·laborar en la gestió municipal, ja que, tal com varem dir en el plenari, volem participar i ajudar en tot allò que el govern estime oportú.

- Col·laborar en la gestió: El nostre grup municipal, amb la voluntat mostrada anteriorment de col·laborar i no fer únicament tasques d'oposició, s'oferix per dur la gestió d’aquelles àrees, que junt a l’equip de govern s’acorde, per treballar colze a colze i millorar el resultat de la gestió.

- Disposició de mitjans materials: Ador és un poble que compta en l'actualitat amb aproximadament 1.500 habitants, per la qual cosa les tasques de gestió, d'oposició, i treball del dia a dia, requerixen disposar de mitjans efectius i materials, tal com disposa la legislació vigent. Per això li sol·licitem a l'alcalde poder disposar d'un despatx, amb ordinador i línia telefònica per a aquest grup municipal en les dependències de l'ajuntament.

És per això que…

DEMANA

Que aquesta proposta siga atesa i estem a la seua disposició per poder discutir qualsevol oferta que vinga de la seua part.

Esperant que així siga, atentament:

Ador, 7 d’agost de 2007


A/a Sr. Juan Vicente Estruch Estruch
Alcalde-President Ajuntament d'Ador