25/8/07

PENYA EXCURSIONISTA ALLÀNEM


El cap de setmana del 22-23 de setembre començarem la nova temporada d’eixides de la Penya amb un cap de setmana al Mas de Noguera (Castelló).
Normalment comencen les temporades i les finalitzen d’aquesta forma, doncs així, en la primera eixida donem idees de rutes per a realitzar i al finalitzar fem una valoració del que ha estat la temporada.
El dissabte 22 eixirem d’Ador a les 9’30, arribarem al Mas cap a les 11h, deixarem les coses en les habitacions i ens anirem a dinar al riu de Montanejos, (riu on arriben aigües termals i per aquesta raó s’ha fet prou turístic), ens banyarem al riu, passejarem pels voltants i de vesprada tornarem cap al Mas on podem anar a veure els animals de la granja que, per cert, hi ha prou (ànecs, porc, vaques, ovelles, gallines…etc)i podem fer algun recorregut pels voltants del Mas. Per la nit soparem dels productes de la granja. (per cert els menjars que fan estan prou bons).

El preu de la mitja pensió es de 30 euros els majors i 18 els xiquets i aquesta inclou sopar i dormir del dissabte i desdejuni del diumenge.
Si voleu arreplegar més informació podeu entrar a la pàg.



Si a algú li interessa anar tot el cap de setmana també ho pot fer.
Si voleu vindre teniu que cridar al tf. 96 280 86 88 o 600 84 94 87 abans del 28 d’agost.