1/5/08

L'ENTRADA DEL POBLE ÉS UN EMBUT

Fa unes setmanes l'Ajuntament va llevar el bot que hi havia a l'entrada del poble per Palma a petició del veïns perquè quan plovia molt el bot feia de presa i l'aigua entrava en algunes cases. Però lluny d'arreglar el problema, no és que l'hagen empitjorat, però sí considerem que no s'han fet bé les coses. Si es fixeu quan passeu per allí, el quitrà està quasi a la mateixa altura que les voreres; i es que pel pas del temps s'han anat afegint diverses capes de quitrà, unes damunt de les altres fins que acabarà arribant el quitrà a la mateixa altura que la vorera. De fet, davant de la Caixa Rural, hi ha un tros on el quitrà està més alt que la vorera. Tot açò provocarà que quan ploga molt, al passar els cotxes, enviaran de nou l'aigua cap a les cases, deixant les coses com estaven. Per a haver fet bé le coses deurien, abans d'asfaltar de nou, haver llevat la capa vella de quitrà per a rebaixar l'altura de la carretera.
També volem protestar per lo pèssima que és eixa entrada del poble. Pareix un embut. Dia rere dia, es fan un embussos impressionants, i cada vegada més, doncs el trànsit per eixe punt és d'hora punta capitalina. Què ha passat amb els ferros que es col.locaren per impedir que en eixa zona s'aparcaren cotxes? Poc a poc han anat llevant-los davant la passivitat de l'Ajuntament i allò s'ha convertit en un aparcament municipal, causa principal dels embussos que es produeixen. A més a més és una zona important de trànsit vianant. Però clar, com que els cotxes invadixen les voreres, les persones no tenen més remei que passar per la carretera, igual té xiquets, dones amb carros, que vells, jugant-se literalment la pell esquivant camions i automòbils.
La solució passa per tornar a col.locar els ferros que impedisquen aparcar allí els cotxes i tornar les voreres a qui els correspon, els vianants. Açò demana una col.laboració amb Palma que també està afectada; i veure de quina forma, acondicionar un aparcament públic per poder donar cabuda als cotxes que per la raó que siga vullguen accedir a eixa zona. Només desitgem que després de feta esta denúncia pública no passe ninguna desgràcia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha que veure també la quantitat de camions que pasen per eixe lloc: els que venen de Villalonga, els que van al polígon que hi ha on estan els dels marbres..., els que baixen del terrer i a més a més els que baixen i pujen a carregar la terra de la nova urbanització d'Ador.
Bo, jo des de aci, donat el passotisme de la gent i de les institucions m'atreveix a fer una crida i manifestar-nos en contra de tot aquest transit, a posar a les nostres finestres i balcons que no volem seguir aguantant tot això.I demanaria també als veïns i veines de Palma que isqueren al carrer, doncs no se com poden soportar-lo.
A més els diria a la gent del blog d'Ador que fora un poc més guerrera.

Anònim ha dit...

Y a la altura del taller i l'autoescola, també l'alquitrà està per damunt de la sera. Quina vergonya. Ara quan vinguen les plujes d'octubre a l'autoescola podran donar el curs de patró de barca.

Anònim ha dit...

El problema de la circulació no es circumscriu només a eixe punt del poble, sinó a tot el poble en general. I a les cases noves? Pobres, quina creu els ha caigut, o quina camionada. En poc de temps han passat de ser el lloc més tranquil del poble al més sorollós, polsós i perillós.