27/6/08

ANUL.LACIÓ DEL PAI PINARET

El Tribunal Superior de la Comunitat Valenciana ha admés a tràmit el recurs presentat per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer perquè la Comissió Territorial d'Urbanisme es va botar el tràmit obligatori de demanar a este organisme l'informe preceptiu per a determinar si hi ha aigua suficient per al desenvolupament del PAI. La conseqüència directa d'este recurs és l'anul.lació del PAI fins que es demane en temps i forma l'informe obligatori.
Però "no passa res" en paraules del nostre alcalde, perquè l'informe no és vinculant, així es que, encara que fóra negatiu, al no ser vinculant, el PAI continuaria avant igual, a més, la pilota ara està en la teulada de la Conselleria,
Però "sí que passa res" quan l'Ajuntament en connivència amb la Conselleria, s'han botat a la torera la legislació vigent provocant endarreriments i més problemes en la tramitació. Açò només és una mostra més de com actua este Ajuntament, pensant-se que estan per damunt de la llei i que poden fer el que es done la gana.
En este cas sí que som els primers, podem estar orgullosos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

"L’Ajuntament d’Ador ha tret a informació pública el projecte d’urbanització del sector el Pinaret"

Enllaç: http://www.infosafor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=968&Itemid=1

WWW.INFOSAFOR.COM