8/6/08

RESPOSTES DE L'ALCALDE (III)

5ª PREGUNTA: EIXIDA D’EMERÈNCIA AL CENTRE DE SALUT.

El Centre de Salut que tenim a Ador ens preocupa molt, ja que obsevem que té moltes deficiències, és un lloc on passa molta gent i les mesures de seguretat i higièniques tenen que estar en condicions d’utilització en tot moment, a qualsevol hora, ja que predir un emergència és impossible. Per tot preguntem:
Hi ha al centre eixida d’emegència?, on?, està preparada per utilitzar-se sempre?.
Si tot es afirmatiu ens alegraria, en cas contrari li demanem que faça les gestions oportunes per solucionar-ho. Si vosté vol pot comptar amb la nostra col.laboració.

RESPOSTA DE L'ALCALDE

El consultori mèdic depén del departament de Salut de l'àrea 11. Diguen vostés que carències de seguretat i higiene observen i li'l comunicarem al departament. No obstant m'agradaria puntualitzar que la gent que acudeix de fora opina tot al contrari i pensen que és un centre net, curiós, totalment pla i amb un servei que molts ho voldrien per al seu poble, com és el cas de le urgències. Per cert, els partits que formen hui Gent d'Ador van votar en el seu dia en contra perquè el centre estiguera en un altre poble, inaudit.

6ª PREGUNTA: CIRCULACIÓ I ESTACIONAMENT AL CASC URBÀ.
Sr. Alcalde, si fora meua (ja sé que no ho serà, per ara) la responsabilitat de la circulació i l’estacionament a Ador, tendría que prendrem pastilles per dormir, et trobes en situacions perilloses contínuament, igual topetes amb un altre cotxe circulant en direcció prohibida, que no pots entrar al gual senyalitzat.
El problema es greu i si la culpa li la donem a l’altre, apaga la llum i fins demà.
Vosté sap que tant el trànsit de vehicles com l’estacionament, està regulat mitjançant unes ordenances municipals. Que no les tenim! Fem-les. També necessitem a la persona encarregada de fer-les respectar, tampoc la tenim!, busquem-la. Finalment estudiar amb racionalitat i criteris tècnics una senyalització clara i pràctica per a tots.
Si vosté vol nosaltres estem dispostos a col.laborar, amb legalitat i claritat.
Si no vol res de nosaltres almenys diga’ns si el tema li preocupa, si pensa fer alguna cosa o simplement passa o ja està bé.

RESPOSTA DE L'ALCALDE

La forma de col.laborar és respectar i fer respectar la senyalització, començant per la gent que ho critica i sempre va per direcció prohibida fins al que aparca davang d'un gual o un cantó senyalitzat en groc.
Seria lamentable que l'única solució fora posar personal per a complir, no les ordenances, sinó la llei. No obstant este equip de govern està estudiant el tema tant dels algutzils com de la possibilitat de policia local ja no per la senyalització dels carrers que és una que tots hauríem de respectar sinó per la seguretat ciutadana, per la seguretat de les persones en les cases del poble, de les urbanitzacions, en els bancals... com a forma de prevenció d'activitats delictives que, per desgràcia, cada dia vam a més.

Pels comentaris que hem vist darrerament pareix que hi ha una certa confussió amb els nous blogs, i es que hi ha dos amb noms semblants però que són totalment diferents, i tant. Vos deixem els dos enllaços per que els visiteu. Però recordeu que ací estem nosaltres.

http://murteranavesa.blogspot.com

http://navesalamurtera.blogspot.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No vaig a comentar res sobre les respostes del senyor alcalde perquè no mereixen cap comentari. Respecte al referent als blogs, pareix que la cosa s'anima. Una altra vegada reaccionen tard i mal, cosa completament normal en el govern de Juanvi. Però bé, allà ells, que facen el que vulguen perquè a nosaltres no ens interessa. Pensant en la ideologia dels responsables del blog ja sabem quin tipus de comentaris apareixeran. Deu mos pille confessats!

Anònim ha dit...

com he pogut observar les respostes del senyor En Juan Vicente Estruch Estruch no s´en ixen de la seua tendencia.
Pero ara be,com a ciudadana del meu poble pague uns impostos i per tant crec que tinc uns drets, en el cas del gual el dret exclusiu a la entrada i eixida de vehicles. Be aquest poble pel que es veu sols tenen dret a l'efectivitat del gual contades persones, pero tots els que el tenim, si que tenim l'obligació de pagar religiosament la tasa ( una de les mes altes ).
Hem sembla vergonyos que en ple sigle xxI tingam aquestes diferencies entre ciudadans iguals.

joador ha dit...

he llegit aqueta resposta del senyor alcalde i jo li torne a preguntar quins cantons pintats de groc, tanta gent que hi ha treballant per a l'ajuntament i perquè no pinten els guals de groc i tambe els cantons. Una altra coseta el carrer peatonal de l'Edo el podrien netejar de tant en tant amb la netejadora, és un carrer utilitzat per mols xiquets i tant el piso com les papereres donen fastig de vore.