21/6/08

UN ANY

El blog de Gent d'Ador ja porta més d'un any penjat a la xarxa. En este llarg any hem dit i fet moltes coses. El nostre objectiu principal ha sigut el d'informar de totes les qüestions municipals principalment, a més de totes les coses importants que s'han estant fent al poble i de les activitats de GA. També hem criticat tot allò que no ens ha paregut bé i hem aportat possibles solucions. I com no, hem volgut donar veu a tots aquells que tenen inquietuds per que el poble cada vegada siga millor. Molta gent ha col.laborat amb nosaltres aportant tot allò que més li ha interessat per mig d'escrits que han anat directament a la pàgina principal, d'altres ho han fet comentant què és el que es pareixia tot allò que ací s'anava dient. Uns escrits han sigut més afortunats que altres, i la falta d'experiència ens ha fet clavar la pata en més d'una ocasió, el que ha fet que ens enduguérem més d'una garrotada, pot ser merescuda. De totes formes, hem intentat ser honestos i fer les coses el millor que hem sabut.
És per tot açò que volem donar les gràcies a tots els que han col.laborat amb nosaltres de forma desinteressada en la confecció d'este blog, i a tots els que passen per ací per a informar-se, d'una altra forma totalment allunyada de la línia oficial, de les coses que es couen en el poble.
Gent d'Ador també vol agrair a tot el personal que treballa en les oficines de l'Ajuntament, així com als agutzils, per la seua diligència i amabilitat amb els regidors de GA a l'hora de servir i tramitar tot allò que demanem per al millor desenvolupament de les nostres tasques al servici del poble.
I com no, demanem disculpes a tots aquells que s'hagen pogut sentir molestos per algunes coses que s'han vessat en esta pàgina i que no hem sabut administrar correctament. En cap cas ha sigut eixa la nostra intenció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Feliç aniversari a la gent de gent d'Ador, gracies por donar al poble un lloc on poder expressar les seues inquietuts. Es per aixó que si meu permeteu viuc aprofitar-me una mica.
Si entreu en el blog de suport a Juanvi podréu vore un comentarie del CONILL, el conill soc jo, i la resposta d' un tal orengos ha estat un poc amençadora. Es per aixó que hem trobe una mica confos, per una banda la mare del conill diu que els denuncie, peró per una altra estic jo que pense que ja han demostrat quin tipus de gent son, es per aixó que vos demane la col.laboració i hem digueu les vostres opinions. Per que vos tinc com unes persones justes i sensates. gracies

Anònim ha dit...

Per una banda denuncial´s, tens les de guanyar així que tasten un poc de la seua medicina, que la justícia pública demostre la classe de persones que són, però d´altra banda, despreciar-los tampoc està mal perquè ells soles es demostren com són, encara que si no denúncies s´ho poden prendre com una victòria...