25/6/08

RESUM DEL PLENARI DEL DIA 19/06/2008

Abans de començar, com ja és costum, el portaveu de GENT D’ADOR s’alegrà del canvi d’hora de la convocatòria (a les 13,00 hores) i animà al Sr. Alcalde a continuar avantçant-la fins arribar a una hora fora de l’horari laboral normal. Excusà la falta d’assistència de companys per culpa de l’hora fixada.

ORDRE DEL DIA:

1er.- Ratificació de l’urgència de la convocatòria.
El Sr. Alcalde per explicar la urgència ens contà que després de 7 anys era ja hora d’acabar el projecte d’electrificació de la partida dels FEMATS, pensava que amb el simple decret seria suficient, però IBERDROLA, a més, volia que la cessió d’ús del terreny passara pel PLENARI.
El portaveu de GENT D’ADOR li digué que durant els 7 anys hi ha temps més que suficient per haver inclós aquesta ratificació en qualsevol dels plenaris realitzats i que per tant el convocar un PLENARI sols per ratificar el decret, ho considerava un “DESPILFARRO”, ja que suposava una pèrdua de temps i diners evitable. A més de l’abandó del treball i el desplaçament dels regidors, que no cobren cap remuneració, o siga, ni un euro, almenys els de GENT D’ADOR, el altres que ho diguen ells. Ara el que si que cobra i així consta en el pressupost és el Sr. ALCALDE.
Com ja podeu pensar GENT D’ADOR va votar en contra.

2on.- Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de l’acta anterior.
Votarem a favor perquè no trobarem res que se n’eixira del que havíem parlat. Tere Reig s’abstingué per no assistir al Plenari, ja que eixe dia estava fora del País.

3er..- Ratificació del Decret de Cessió d’ús de terreny per transformador de FEMATS.
Es tracta d’una cessió D’ÚS DE SÒL de 27,31 m2, segregat de la Parcel.la num.55g, de propietat municipal a IBERDROLA DISTRIBUCIÓN ELECTRICA S.A. amb destí al subministrament d’energia elèctrica a les vivendes de la zona.
Consideràrem la necessitat de les persones que allí viuen i votàrem a favor.

Nota: La duració del Plenari fou més o menys de quinze minuts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per favor, intenteu fer-li entendre al nostre benvolgut Alcalde, que els decrets llei no son una mesura per a aprobar aquestes coses. Que cada cosa te la suea utilitat propia i els decrets llei sols s'utilitzaran en cas de extrema i urgent necesitat, com ara catastrofes, terretremols etc.
Be que tot depen del ull amb que es mire per a saber si un te necesitat o no.
Per aixo digueu-li que hi ha una cosa que es diu CONSTITUCIÓ, i que es te de cumplir.