10/8/08

MUSEU D'ETNOLOGIA D'ADOR

El dissabte 10 es va inaugurar el Museu etnològic d'Ador. Una representació de Gent d'Ador va estar en l'esdeveniment i coincidirem en què l'exposició està molt bé. El que passa és que moltes peces de les que hi han ara expoades, estan cedides bé per la Diputació o bé per forasters, el que significa que dins d'un temps determinat, hauran de tornar als seus propietaris. Aleshores si volem tindre una exposició digna, tots els veïns del poble deguem col.laborar en lo que puguem.
Esperem que este lloc servisca per mantindre en la memòria tot allò que ens contaven els nostres pares i iaios del que feien en aquells temps i que hui la tecnologia ha desplaçat a les cambres i a l'oblit. També seria un exercici molt saludable portar als xiquets de l'escola a fer una visita per a comprendre com eren els temps passats, però no tan llunyans.
Per tant ens congratulem que el poble dispose d'un lloc tant interessant i donem l'enhorabona a tots els que han participat en este projecte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amics i amigues:
Ja que la inauguració del museu està pròxima, per què no li pregunteu a la regidora responsable si les restes romanes
aparegudes quan van enderrocar la casa de la plaça Major per ampliar-la, i que Patrimoni va manar parar
fins estudiar-les; ordre que l'alcalde se la va passar per l'arc de triomf, estaran exposades al museu o caldrà anar als
terrers on sembla que han anat a parar els enerrocs?
Segons diu el díptic "El museu pretén ser un lloc de conservació, d'investigació i de difusió del nostres patrimoni cultural".
Poc tindrem que conservar, investigar i difondre amb actuacions com aquesta per part de la primera autoritat municipal.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Este estiu igual que el estiu passat,la pisina esta bruta.La depuradora no funciona o els que la netetgen no eu fan.Espere que com ve la contribucio podrien possar mes gent pa que es passetge per ella, ja que fa uns anys la portava una persona sols i estava neta.Espere que eutiguen en comte perque mes que una pissina pareix una bassa.