31/8/08

A LA QUE FA 100 VA LA VENÇUDA

Aquest escrit el reberem fa uns dies, però sens va "transpaperar" i ara ens hem adonat de la seua existència. Li demanem disculpes al seu autor, i encara que està un poc desubicat en el temps, el publiquem.


Aquesta setmana tot el poble ha rebut una circular comunicant la inauguració del museu. Unes quantes coses han cridat la meua atenció.
La primera, el full de paper utilitzat i la presentació. Porta “membrete”, salutació, data, acomiadament i signatura.
Açò contrasta amb la forma de dirigir-se el senyor alcalde a l’oposició per entregar-li les respostes a les preguntes formulades quatre mesos abans. Un foli sense “membrete” de l’ajuntament, ni salutació, ni acomiadament, ni firma, ni res de res. Una befa a l’ OPOSICIÓ i l’oposició no són sols els quatre regidors de Gent d’Ador, som tots els veïns/es que estem en contra de la forma antidemocràtica de governar i que … a hores d’ara tots tenim a la ment que en som majoria absoluta.
La circular diu textualment: “animem els veïns a donar qualsevol objecte”. Qué desvergonya!! L’objecte de més valor patrimonial era la font que hi havia a quatre metres del museu i que ara – segons m’han informat persones que per allí viuen- està partida en quatre trossos servint de base a la plaça actual.
És interessant fixar-se en la següent frase:
“també l’edifici es presta per acollir diferents activitats culturals i didàctiques”.
Aquest oferiment públic haurà de ser recollit per l’oposició, acceptar-lo i exigir-lo perquè puguen fer allí les seues reunions. És possible que algún visitant al blog no sàpiga que Gent d’Ador li demanà a l’ajuntament qualsevol “quartet” en el pis i l’edifici que fos per poder reunir-se i treballar. Li va ser denegat. No hi ha cap lloc per a Gent d’Ador, tot està ocupat, aquesta fou la resposta que li donaren al primer plenari.
¿És aquest el poble que hem somniat per a fills i néts?
Em ve a la memòria la pel.lícula “Rebelión a bordo”. Considere que ha arribat l’hora d’agafar el timó del poble. No és normal el que està passant, i culpables som tots els que ho veiem i no actuem.

RESPONSABLE: OBELIX.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿sabeu que esteu en BLOGS DE LA SAFOR?
http://elsblogsdelasafor.blogspot.com