1/8/08

MEMÒRIA SELECTIVA DEL SR. ALCALDE D'ADOR

El PSPV-PSOE d'Ador, vol fer un aclariment sobre tot a una de les respostes que el Sr. Alcalde ha fet a Gent d'Ador.

La pregunta que li fa Gent d'Ador al Sr. Alcalde sobre “Eixida d'emergència al Centre de Salut” (pregunta 5), contesta que el consultori mèdic depén del departament de Salut de l'àrea 11, es cert, però oblida que ELL ÉS EL PRESIDENT DE L'ÀREA DE SALUT NÚM. 11. Què curiositat, veritat??? Per cert, curiositat o inaudit???

Parlant de coses inaudites, a la contestació diu que l'oposició va votar en contra de que el centre de salut estiguera en el poble, el PSPV-PSOE d'Ador creu que aquest senyor té algun problema greu de memòria (o sols vol que la gent sàpiga el que a ell li interessa), i això per a nosaltres és manipular la informació.

Fent memòria, volem recordar que on ara està ubicat el Centre de salut, hi havia les escoles municipals, el PSPV-PSOE d'Ador, va fer una proposta a l'Ajuntament perquè eixe solar fora per al poble, la proposta recullía la possibilitat d'ampliar el poliesportiu o fer una zona verda perquè tota la gent del poble puguera gaudir d'ella.

Aquesta proposta va ser rebutjada pel Sr. Alcalde i el seu equip de govern (PP) i decidiren fer una finca de pisos (per cert prou horrible) i tancar la possibilitat futura d'ampliar la piscina o el poliesportiu). El temps, per desgràcia per als veïns i veïnes d'Ador, ens ha donat la raó.

El poliesportiu ha quedat menut i hem tingut que fer-ne un altre nou (per cert, no sabem en quines condicions estarà el dia que es dignen a inaugurar-lo) i a més a més, no hi ha possibilitat d'ampliar la piscina.

Al final un tros per ací, un tros per allà, la piscina menuda, els pisos venent-se, el centre de salut menut i sense eixida d'emergència. (d'entre altres problemes, olors, …)

El PSPV-PSOE d'Ador, VA VOTAR EN CONTRA DE L'UBICACIÓ DEL CENTRE DE SALUT, NO VA VOTAR EN CONTRA DE QUE EL CENTRE DE SALUT VINGUERA A ADOR . (Per cert, els que si que van votar en contra de que el Centre de Salut vinguera a Ador, va ser algun Alcalde del PP, ja que aquest Centre anava a ubicar-se a un altre poble del PP).

A més a més, el PSPV-PSOE d'Ador, també vol recordar-li al Sr. Alcalde que la construcció del Centre de Salut a Ador es va fer quant a les institucions valencianes governava el PSPV-PSOE, encara que el van inaugurar els del PP.

Per tant i per acabar volem aclarir que tots els regidors i regidores que ha tingut el PSPV-PSOE D'ADOR a l'Ajuntament d'Ador, han treballat i treballen per a tots els veïns i veïnes d'Ador, sense importar-los, ni preguntar, ni dubtar d'aquí voten i per què li voten. Treballen, han treballat i treballaran, perquè al poble d'Ador hi haja més justicia, més igualtat i per que tots i totes tinguen les mateixes oportunitats, ja que en aquest poble això no passa, INAUDIT, VERITAT???

MEMÒRIA SELECTIVA??? MANIPULACIÓ??? Que cadascú jusgue el que crega.


PSPV-PSOE ADOR