5/8/08

PLENARI ORDINARI 31/07/08

PRIMERAMENT EL SR. ALCALDE, EN NOM DE TOTA LA CORPORACIÓ MUNICIPAL, FELICITA ALS PARTICIPANTS, ACOMPANYANTS I A TOT EL POBLE EN GENERAL PER L`ÈXIT ACONSEGUIT AL GRAND PRIX.

Després el portantveu de Gent d’Ador excusà l’absència de dos regidors del seu grup i demanà que els plenaris es convoquen fora de l’horari laboral.

ORDRE DEL DIA

1.- APROVACIÓ, SI S’ESCAU, DE L’ACTA ANTERIOR.
No havent res que rectificar s’aprovà per unanimitat.

2.- COMPTES GENERALS 2006.

La informació rebuda dels comptes del 2006 es concreta en sis quantitats que no aclarixen el pressupost. GA es queixà de la falta de documentació per poder opinar i votar a favor o en contra. Al final votàrem en contra.

3.- LIQUIDACIÓ PRESSUPOST 2007. DONAR COMPTE.

En este punt es repetix el problema anterior, la manca d’informació.
Un regidor del P.P. en companyia d’un altre de Gent d’Ador acordaren que dimarts i dijous es personarien a l’Ajuntament per fer un seguiment de la informació.

4.- MODIFICACIÓ DE CRÈDIT Nº 1 PRESSUPOST 2008.

Esta modificació del pressupost es fa per completar la subvenció rebuda per eliminar barreres arquitectòniques. S’acceptà per unanimitat.

5.- DOCUMENTACIÓ PPOS 2008.

S’aprova per unanimitat al saber que es tracta d’un projecte d’arranjament del carrer Joan Carles I, consistent en el reasfaltat, aigua i clavegueram, amb un pressupost de 113.000 Euros que es pagarà amb ajudes de la Diputació del 75%.

6.- FESTES LOCALS 2.009.

El proper any, perquè no coincidisquen amb les de Palma s’acordà celebrar-les els dies 19 (Mare de Déu de Loreto) i 20 d’agost (Santíssim Crist).

7.- ELIMINACIÓ DE BARRERES ARQUITECTÒNIQUES: COMPROMÍS.

La modificació de crèdit, explicada al punt nº4 ,és la que s’utilitzarà per completar tot el pressupost necessari per fer estes obres. S’aprova per unanimitat.

8.- MOCIÓ DE GENT D’ADOR “ AUTOBÚS LA MARXA”

Es tracta de que la gent que ho desitge tots els dissabtes per la nit, puga desplaçar-se en autobús a la zona d’oci de la platja de Gandia, evitant el perill que comporta agafar la moto o el cotxe particular. La regidora de la juventud informa dels contactes mantinguts. S’aprova per unanimitat.

9.- MOCIÓ GENT D’ADOR “ LLEI DE DEPENDÈNCIA”

Gent d’Ador presenta a la aprovació del plenari una moció explicant la situació dels nostres majors perquè l’Ajuntament inste a la Generalitat a aplicar la Llei aprovada.
Com ja es costum i consigna del P.P. el Sr. Alcalde ens ha llegit tot el protocol culpant a President del Govern Zapatero de tots els problemes en la aplicació de la Llei. Oblidant-se que ells governen esta comunitat i és reponsabilitat seua posar-la en marxa. El P.P. votà en contra.

10.- DIMISSIÓ REGIDOR.

El Sr. Secretari informa de la dimissió de Valentín i explica la tramitació a seguir per substituir-lo.
El Sr. Alcalde agraïx la dedicació del regidor.

11.- DECRETS D’ALCALDIA.

Nº1.-Pavimentació Camí mitger segona fase.
Nº2.-Sol.licitud ajuda al manteniment guarderia.
Nº3.-Designació advocat contra el recurs Provincial d’Expropiació.
Nº4.-Calendari Escolar 2008-2009.
Nº5.-Adquisició terrenys transformador Femats.
Nº6.-Sol.licitud defensa Jurídica a la Diputació per un contenciós.
Nº7.-Sol.licitud ajudes a la primera infància.

En este punt s’organitza un viva discussió perquè GA es queixa que els decrets li arriben tard i mal; sense data, signatura ni res que identifique que són d’Ador i no d’altre lloc. El P.P. senyalà la poca rellevància ja que sols tenen valor informatiu. GA explica la importància que tenen aquestes dades amb un exemple:
Al Plenari extraordinari i urgent convocat el 19 de juny del 2008, amb el sol punt de l’ordre del dia per aprovar la cessió d’ús dels terrenys del transformador dels Femats, especificava que eixe terreny era municipal. Ara, més i mig més tard, en este plenari ens presenten per aprovar el decret de compra de 27,31m2 per un import de 3.000 Euros.

12.- PRECS I PREGUNTES.

Tere Reig manifesta que no li sembla correcte que una regidora del Grup Popular, actualment en el Govern Municipal, deixe el plenari abans d’acabar-se, com contestaria a una pregunta de la seua responsabilitat?