3/8/08

PREGUNTES PLENARI EXTRAORDINARI 31/07/08

Abans del començament del Plenari del dia 24 d’abril d’enguany arreplegàrem les contestacions escrites promeses pel Sr. Alcalde.
Com eixe dia teníem un Plenari , amb punts tan importants com el pressupost 2.008 i vàries ordenançes municipals, decidírem oblidar-nos de les respostes i centrar-nos en l’ordre del dia.

Ara, després de llegir-les i comentar-les diguem:

Sr. Alcalde, ens ha decepcionat tant (les respostes) que pensem que ens ha faltat al respecte i que fins i tot s’ha burlat del nostre GRUP.
El portaveu del grup municipal de GENT D’ADOR amb tota la legitimitat democràtica li va formular unes preguntes en el Plenari del dia 25 de gener de 2008 que vosté no va voler contestar oralment. Ara després de tres mesos ens sorprén amb dos fulls fotocopiats, sense membret, sense adreça, dirigides a ningú, sense la data ni la signatura, i sense registre d’eixida.
Sr. Alcalde, ha sigut vosté el que ens ha contestat o un fantasma?. Com ho pot assegurar?.
Sr. Alcalde, a qui van dirigides?
Sr. Alcalde, de quan són?, de l’any passat?, d’enguany?.
Sr. Alcalde, les preguntes formulades si que consten a l’acta corresponent, però, i les respostes, per on paren?.
Sr. Alcalde, passe el que passe, sempre les podrà negar.
Sr. Alcalde, exigim ara i ací, que ens facilite la nostra tasca, que deixe d’ignorar-nos. Ens ha barrat tota la nostra voluntat participativa i fins i tot el nostre dret a un espai físic al propi Ajuntament. Li demanem respectuosament que rectifique i que utilitze les formes habituals, que com responsable d’una INSTITUCIÓ PÚBLICA, està obligat a respectar la llei i les seues normes que la desenvolupa.

Si la forma que hem explicat és com a mínim irrespectuosa, el contigut de les respostes no pot ser pitjor.
Sr. Alcalde, si el portaveu de GENT D’ADOR li fa una pregunta és per a què la conteste referint-se a allò preguntat, si té que dir una altra cosa, millor diga’ns que vol contestar i nosaltres li acoblem la pregunta i així queda bé i nosaltres no perdem el temps, no li pareix?.
És tan fàcil, simplement conteste, fer-ho tornant a preguntar o culpar a algun membre d’este GRUP, és absurde.
Tampoc podem dir que no ha contestat a res, això si , sempre sense comprometre’s a l’adient sol.lució.
Una de les preguntes més importants, la nº 7, REG PER DEGOTEIG-NO ; PAI-SI, té una resposta, que després de llegir-la moltes vegades no hi ha manera d’entendre-la. No contesta a res del que li preguntem i ens diu que estem mal informats.
Sr. Alcalde, si li preguntem és per a que ens informe. Vosté no ho sap tot?.
La nº 8, la del PLA GENERAL D’ORDENACIÓ URBANA, li la fem per a què ens diga el nom i els cognoms de l’equip d’arquitectes que el fa. Acàs hi ha res que amagar?. Ja sabem els passos que hi ha que seguir. El que ens interessa a tots (no sols a uns quants), és el contingut.
Mire Sr. Alcalde, en cap moment pretenen demanar-li res que estiga fora de les nostres competències, res que legal i democràticament no podem demanar-li.
Per tot, LI DEMANEM , amb tots els respectes, ens torne a contestar les 9 preguntes que li formulàrem en el Plenari del dia 25 de gener de 2008, ja que considerem que per la seua part, tant la forma com el contingut, al nostre parer, no respon a tot allò que li hem preguntat.

NOVES PREGUNTES

1ª.- BENEFICIS DE LA TUBERIA DE GAS.

Tots sabem que la tuberia del gas tavessa el nostre terme municipal per tant volem saber si el fet de donar tots els permisos corresponents a la seua construcció, comporta algún tipus de benefici o contraprestacions per al nostre poble. Si és així, quans i quins són?.

2ª.- SENYALITZACIÓ D’APARCAMENTS.

A molts carrers i sobre tot a les places no hi ha cap senyalització, ni pintada al terra, la possibilitat d’aparcament, tampoc la corresponent de no aparcar als cantons dels carrers; aquesta situació provoca que cadascú aparque on li vinga en gana o puga.
Sr. Alcalde pensem que com a competència municipal que és, correspon a l’Ajuntament senyalitzar-ho per a què tothom actue en consequència.

3ª.- OBERTURA DEL POLISPORTIU

Si ara que la gent disposa de més temps, que estan en periode de vacances i que fa bona temperatura no poden utilitzar el polisportiu, per a què el volem.
Sr. Alcalde diga’ns d’una vegada quan es podrà utilitzar el polisportiu?

4ª.- NETEJA CARRER DE L’EDO.

El carrer peatonal on està la piscina té molta vida, això fa que s’embrute molt i de vegades dona una imatge negativa sobre tot per a les mares que porten els xiquets per a què juguen per allí. No vendria mal que es donaren, per qui corresponga, les ordens oportunes per a què els seveis de neteja ho tingueren en compte i el netejaren mes sovint.

5ª.- INFORMACIÓ MUNICIPAL.

El grup municipal de GENT D’ADOR VOL DEIXAR CONSTÀNCIA A L’ACTA D’AVUI, que des del dia 23 de gener de 2008 amb instància registrada a l’Ajuntament d’Ador, demanant informació de les entrades i eixides, sols ha rebut per correu electrònic 3 informacions d’eixides.
Sr. Alcalde, per una part ens nega la posibilitat d’un lloc a les dependències municipals, que tenim dret com a representants de quasi la mitad del poble, per una altra no ens dona la informació que li demanem. Pot ningunejar-nos i despreciar-nos més?.

Ador 31 juliol de 2008.

P.D. Una còpia exata d’aquest escrit se li entrega al Sr. Secretari per a què la incloga a l’acta d’avui sense cap mutilació.